Dualarla cezaevine uğurladılar

Dualarla cezaevine uğurladılar

Tutuklanan Cübbeli Ahmet Hoca, Metris Cezaevine dualarla uğurlandı.

Karagümrük Çetesi" soruşturması kapsamında tutuklanan Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Metris Cezaevine dualarla uğurlandı. Cezaevi önünde toplanan yaklaşık 150 kişi, Cübbeli Ahmet Hoca'yı taşıyan aracın çevresinde uzun süre dua etti.

ARACIN ÖNÜNE ATLAYIP TEKBİR GETİRDİLER

"Karagümrük Çetesi" soruşturması kapsamında tutuklanan Cübbeli Ahmet Hoca akşam saatlerinde Metris Cezaevi'ne getirildi. Bu sırada cezaevi kapısında bekleyen kalabalık da hocaları için dua etti. Cübbeli Ahmet Hoca'yı taşıyan polis aracının görülmesiyle kendilerini aracın önüne atan cemaat üyeleri tekbir getirdi.

 

Karagümrük Çetesi" soruşturması kapsamında tutuklanan Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Metris Cezaevine dualarla uğurlandı. Cezaevi önünde toplanan yaklaşık 150 kişi, Cübbeli Ahmet Hoca'yı taşıyan aracın çevresinde uzun süre dua etti.aracın önüne atan cemaat üyeleri tekbir getirdi.

CÜBBELİ İÇİN DUA ETTİLER

Cübbeli Ahmet Hoca'yı görebilmek için adeta birbiriyle yarışan kalabalık, hep beraber hocaları için dua etti. Polisin güçlükle sakinleştirmeye çalıştığı kalabalık, Cübbeli Ahmet Hoca'nın cezaevine girişi ardından da bir süre dua ederek olaysız şekilde dağıldı.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.