Cübbeli Ahmet Hoca HDP'yi kızdıracak

Cübbeli Ahmet Hoca HDP'yi kızdıracak

Cübbeli Ahmet Hoca, HDP'li vekillerin kurulan seçim hükümetinde yer almasına tepki gösterdi.

Vahdet gazetesindeki köşesinde gündeme dair yazılar yazan Cübbeli Ahmet Hoca bu kez de isim vermeden HDP'li vekillerin bakan olmasına tepki gösterip, "Bunların bakanlıklarını iptal eyle Ya Rabbi" diyerek beddua etti.

İşte Cübbeli Ahmet Hoca'nın köşe yazısı;

"Ya Rabbel alemin bu PKK ve yandaşlarına, maddi destek verenlerine, velev ki bir mesajla olsun destek verenlerine fırsat verme, imkan verme, maddi-manevi imkanlarını iptal eyle Ya Rabbi. Vatan hainlerine, vatan düşmanlarına, bu vatanın bölünüp de Yahudilere yem olmasına çalışanlara Ya Rabbi sen en yakın zamanda zararlar, zevaller, hüsranlar ihsan eyle. Maddi, manevi her sahada çökert onları Ya Rabbi. Fırsat verme sen onlara Ya Rabbel alemin.

"BUNLARIN BAKANLIKLARINI İPTAL EYLE YA RABBİ"

"Bakan olmuş onlardan. Adam kalkmış 'Ermeni katliamı yaptık' diyerek Türk milletini, devletini suizan ederek kötü bir ithama maruz bırakıp, gâvurların ekmeğine yağ sürmekle uğraşıyor. O adama da fırsat verme Ya Rabbi. Bunların bakanlıklarını iptal eyle Ya Rabbi. Ya Rabbi Reis-i Cumhurumuz cesaretli adamdır. İsterse bakanlıklarını iptal etme hakkı olduğunu duydum haberlerden. Sen ona da bunların bakanlıklarını iptal etmeyi nasip eyle Ya Rabbi. Çünkü bunlar gidip bizi gavurlara şikayet ediyorlar. Böyle bir hainlik hiç görülmemiş, hiç nasip olmamış devlet kuruldu kurulalı. Sen bu şerden bizi kurtar Ya Rabbel alemin."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.