Cübbeli Ahmet Telegol'e katıldı

Cübbeli Ahmet Telegol'e katıldı

Cezaevinden çıkan Cübbeli Ahmet Hoca, tahliyesinin ardından bir televizyon programında Aziz Yıldırım'la arasında geçen anıları

Cezaevinden çıkan Cübbeli Ahmet Hoca, tahliyesinin ardından TV8'de yayınlanan Telegol Programı'nda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la arasında geçen anılarını anlattı.

Cüppeli Ahmet Hoca, kendisinden şampiyon olmaları için dua isteyen başkanı da açıkladı.

"AZİZ YILDIRIM DUA İSTEDİ"

Metris günlerinde Aziz Yıldırım'la aralarında samimi bir diyalog oluştuğunu belirten Cübbeli Ahmet, şike tutukluları ile aralarında geçen ilginç olayları esprili bir dille anlattı;

"Ben koridorda hem kendi kendime yürüyor hem de dua ediyordum. Onlar ise içeride maç seyrediyorlardı. Gol olunca hep bir ağızdan gol diye bağırıp benim konsantrasyonumu bozuyorlardı. Ben de duayı yüksek sesle okumaya başlayıp onların rahatını bozdum. Aziz Yıldırım bana arkasında "Cübbeli Ahmet" yazan bir forma hediye etti. Aziz Bey benim Fenerbahçe için defalarca dua etmemi istedi".

 


"KALE ARKASINA İDRAR DÖKMEK BÜYÜ BOZAR MI?"

Programda Cübbeli Ahmet'e ilginç sorular da soruldu. Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Hoca'ya yönelik "Hocam maçta büyü yapılır mı, şike yapmak günah değil mi" diye sorarken Serhat Ulueren de "Hocam kale arkalarına idrar dökmek büyüyü bozar mı" gibi ilginç bir soru sordu.

"ŞİKE GÜNAHTIR"

Büyünün haram olduğunun altını çizen Cübbeli Hoca da "şike günahtır, büyü de haramdır" diyerek kısa kısa cevaplar verdi.

CÜBBELİ HOCAYA DUA OKUTAN BAŞKAN KİM?

Ulueren'in bugüne kadar hiç maç için dua yaptırmaya gelen olup olmadığını sorması üzerine hocanın verdiği cevap şu oldu; ''İbrahim Yazıcı bey gelmişti. Bir Kadir Gecesi'nde iftar ettik, bir dua istemişti. Ben dua ettim tabi ama oturupta özel bir dua etmedim. Bursaspor'un şampiyon olduğu yıl. Şükrü Saracoğlu Stadı'nın olduğu yerde Saracoğlu imamı diye adı geçen biri var benimde öğrencim. Bir sohbette 'Cübbeli hoca dua etti Bursaspor şampiyon' oldu demiş, başkanın kulağına gitmiş. Ben bunları bilmem. Ziraat Kupası'ymış, ligmiş.''

PARAYLA DUA OKUTMAK OLUR MU?

Erman Toroğlu'nun, Cübbeli Ahmet hocaya, 'bedava duanın paralısıda mı var?' diye sorması üzerine hoca; 'Haberlere çıktı ya bir hoca 300 milyar almış. Hatta Aziz başkan mahkemede çıkıp, 'siz kazıklandınız ben bedavaya okutuyorum' dedi.

PARAYLA DUA OKUTMAK CAİZ

Kaya Çilingiroğlu ise hocaya para karşılığı dua okutmak 'caiz mi' diye sordu. Cübbeli'nin cevabı 'Hoca dua okumak için nefes tüketiyorsa alır' şeklinde oldu.

"BEN TAKIMLAR ÜSTÜ BİR İNSANIM"

Basında Aziz Yıldırım'ın sayesinde Fenerbahçeli olduğuna dair iddiaların yer aldığını, gerçekte hangi takımı tutulduğu soruldu. Cübbeli hoca, oldukça iddialı bir yanıt verdi ve ''Aziz Yıldırım beni nasıl Fenerbahçeli yapacak ben takımlar üstü bir insanım'' dedi. Hiç maça gitmediğini belirten hoca, maça gitme teklifi aldığını kararsız olduğunu söyledi. 

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.