Cübbeli Ahmet'ten IŞİD fetvası Katli vaciptir

Cübbeli Ahmet'ten IŞİD fetvası Katli vaciptir

Cübbeli Ahmet Hoca bugünkü yazısında IŞİD konusuna değinerek IŞİD militanlarının görüldüğü yerde katledilmesi gerektiğini belirtti.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Vahdet gazetesindeki köşesinde IŞİD ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Cübbeli Ahmet, IŞİD'lilerin görüldüğü yerde katledilmeleri gerektiğini belirterek "Kâinatın Efendisi "Onlara rastlarsanız Ad ve İrem kavmi ile savasırcasına onlan katledin. Onlan öldürene ecir, onların öldürdüklerine de şehitlik vardır" buyurmuştur." diye yazdı.

IŞİD için "Cehennem köpekleri" ifadesini kullanan Cübbeli Ahmet Hoca, IŞİD içinde yer alanların "kafir" olduğunu belirterek yaptıklarından dolayı pişman olacaklarını belirtti. 

cübbeli-ahmetten-işi̇d-fetvasi-katli-vaciptir.jpg

"NE MÜSLÜMANI! ZALİM BUNLAR, KAFİR BUNLAR'"

"Allah'ın dini en yüce olsun diye savaşan, ancak odur Allah yolunda buyruluyor. Yoksa "Cariye alayım, kadın alayım, kız alayım, hanım alayım, para alayım, onu bunu keseyim, onu doğrayayım, bunun köyünü basayım" olmaz." diyen Cübbeli Ahmet Hoca, yazısının devamında "Zındıklar! Allah kahreylesin onları. Allah helak eylesin onları. Onların hiç tutar tarafı yok. İnsanlara zulmeden zalimler bunlar. Birçoğu da kâfir bunların. Ne Müslümanı, ne dini, ne imanı?! Camiyi bombalıyorlar yahu! "Kâbe'yi yıkacağım" diyor. Medine ellerine geçse yeşil kubbeyi indirirler Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)in basma. Samimi söylüyorum. Zerre kadar acımayın. Bunlar Hariciler (Bugünkü IŞİD). Bunlar Hazreti Ali'yi kâfir oldu diye öldüren zihniyettir. Bunlar cehennem köpekleridir. Bunların en büyük düşmanları bizim gibi kişilerdir. Ehl-i Sünnet insanları sevmezler. Kâinatın Efendisi "Onlara rastlarsanız Ad ve İrem kavmi ile savaşırcasına onları katledin. Onları öldürene ecir, onların öldürdüklerine de şehitlik vardır" buyurmuştur. Kesin hadisler bunlar kesin." dedi.

"ALLAH YOLUNDA CİHAT FARZ OLUR"

"Hala bırakmayacak mısınız?" başlıklı yazısında Cübbeli Ahmet Hoca, Hz. Muhammed zamanından örnek vererek şöyle devam etti:

"Sahabe Şam'da Haricilerin kafalarını dizmişti. Hazreti Ali Efendimiz bunlardan 6 bin mi, 10 bin mi ne kesti. Kafalarını üst üste dizmişlerdi. Sahabe-i kiramdan biri geçiyordu "1,2,3 değil, defaatle işitmediysem kulaklarım sağır olsun. Kâinatın Efendisi bu haricilerin cehennem köpekleri olduğunu bildirdi" dedi.İste yine uzantıları çıktı. Allah serlerinden muhafaza eylesin. Onun için bizim dediğimiz cihat o değil. Ama Allah yolunda cihat gerekir. İcap edebilir. Vatan tehlikeye girer, canın gider, malın, namusun, dinin, imanın tehlike altında olabilir. Böyle sıkıntılar var. Ne yapacaksın? O zaman Allah yolunda cihat farz olur. O zaman herkese farz olur. Seferberlik denir ona."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.