Cübbeli Hoca Metris'ten önce Beykoz'a uğradı

Cübbeli Hoca Metris'ten önce Beykoz'a uğradı

Annesinin vefatı nedeniyle Metris Cezaevi'nden sabah saatlerinde izinli olarak çıkan Ahmet Mahmut Ünlü, Mahmut Ustaosmanoğlu'nu ziyaret etti

''Karagümrük Çetesi'' davasının tutuklu sanığı ''Cübbeli Ahmet Hoca'' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, annesinin vefatı dolayısıyla Metris Cezaevi'nden izinli olarak çıktıktan sonra eski İsmailağa Camisi imamı Mahmut Ustaosmanoğlu'nu ziyaret etti. 

Mahkeme kararı doğrultusunda sabah tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden çıkan Ünlü, Beykoz Acarkent Sitesi'ndeki evinden akşam saatlerinde polis, jandarma ve cezaevi aracı gözetiminde ambulansla ayrılarak, Ustaosmanoğlu'nun Beykoz Çayırbaşı'ndaki evine gitti. 

Ahmet Mahmut Ünlü'nün ziyareti yaklaşık bir saat sürdü. Bu sırada evin önünde toplanan bir grup, Ünlü'ye sevgi gösterisinde bulundu.

Ünlü, ziyaretin ardından yine polis, jandarma ve cezaevi aracı nezaretinde ambulansla Metris Cezaevi'ne götürüldü. 

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Ünlü'ye, annesi Rabia Ünlü'nün cenaze törenine katılabilmesi için iki gün izin vermişti. 

Geceyi cezaevinde geçirecek olan Ünlü'nün, sabah tekrar çıkarak, annesinin Fatih Camisi'ndeki cenaze törenine katılması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.