Culio Etik Kurulu'na sevk edildi

Culio Etik Kurulu'na sevk edildi

Galatasaray maçı öncesi Orduspor ile yollarını ayıran Culio, Etik Kurulu'na sevk edildi.

Galatasaray'dan Orduspor'a sezon başında kiralık giden, ancak 33. haftada iki takım arasında oynanan maç öncesi Orduspor ile yollarını ayıran Arjantinli futbolcu Emmanuel Culio, Etik Kurulu'na sevk edildi.
 
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantıda, Galatasaray ile Orduspor arasında oynanan maçtan önce oynamak istemediği gerekçesiyle büyük tartışmalara neden olan ve sözleşmesi Orduspor tarafından feshedilen Culio'nun durumunu değerlendirdi.

 

Toplantının ardından AA muhabirine açıklamada bulunan TFF Basın Sözcüsü Mete Düren, bugün gerçekleştirdikleri toplantıda Culio'nun durumunu görüştüklerini belirterek, ''Orduspor'un müracaatının ardından yaptığımız ilk toplantıda Culio'nun durumunu gündeme aldık. Culio'nun tartışmaya mevzu olan hususu önce Hukuk Kurulu'nda istişare edilmiş ve ardından Etik Kurulu'na sevkinin yapılmasına karar verilmiştir'' diye konuştu.

 

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Orduspor arasında yapılan maç öncesi kiralık olarak Orduspor forması giyen Emmanuel Culio, bonservisinin bulunduğu sarı-kırmızılı takıma karşı forma giymemişti.

 

Ligde Gençlerbirliği maçına Orduspor formasıyla çıkan, ancak ''Galatasaray'a döneceği'' yönünde açıklamalar yapan Arjantinli futbolcunun sözleşmesi bu nedenle Orduspor Kulübü tarafından feshedilmişti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.