Gül, ayakkabısını giymekte zorlandı VİDEO

Gül, ayakkabısını giymekte zorlandı VİDEO

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını Kalenderüstü Camisi'nde kıldı. Gül çıkışta vatandaşların ilgisine kayıtsız kalmadı..

Gül, ikamet ettiği Tarabya Köşkü'nden öğle vakti Tarabya'daki Kalenderüstü Camisi'ne geldi. Burada cuma namazını kılan Cumhurbaşkanı Gül, camiden ayrılırken ayakkabısını kendi giydi.

Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra caminin yanında sünnet kıyafeti ile kendisini bekleyen Arda Aras isimli çocuk ile ailesinin yanına geçti. Sünnet olan Arda Aras ve ailesini tebrik eden ve bir süre sohbet eden Gül, Aras'a hediye olarak da tam altın taktı.

Cumhurbaşkanı Gül, camiden ayrılırken de basın mensuplarını ve vatandaşları el sallayarak selamladı.

Serbest meslek sahibi babası Yavuz ve annesi Nesrin Aras ile basın mensuplarına poz veren Arda Aras, gazetecilerin soruları üzerine, 10 yaşında olduğunu ve ilköğretim 4. sınıfta okuduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Gül'ü bu akşam gerçekleşecek sünnet düğününe davet ettiğini belirten Aras, ''Cumhurbaşkanı Gül, düğüne geleceğini söyledi mi?'' soruları üzerine ''Yok, hayır'' dedi.

Aras, yakın bir yerde oturduklarını ve Cumhurbaşkanı Gül'ün Kalenderüstü Camisi'ne geleceğini öğrendiklerini belirterek, ''Cumhurbaşkanını görmek için ben gelmek istedim'' diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.