Abdullah Gül'e 2 ay daha uçuş yasağı var

Abdullah Gül'e 2 ay daha uçuş yasağı var

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kulaklarındaki rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğü Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nden sağlıklı şekilde taburcu edildi.

Cumhurbaşkanı Gül, twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Eve döndüm. Çok şükür gayet iyiyim' dedi.

Kulaklarındaki rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğü Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nden dün taburcu edilen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, twitter hesabından açıklama yaptı.

Gül, 'Tedavimin hastanede yürütülmesi gereken kısmı bitti ve eve döndüm. Çok şükür gayet iyiyim' dedi.

Tedavisinin yürütülmesinde görev yapanlara teşekkür eden Gül, şunları kaydetti:

'Tedavi sürecinin en iyi şekilde yürütülebilmesi için her türlü tedbiri alan başta Rektör Bey olmak üzere Hacettepe Hastanesi'nin tüm personeline teşekkür ediyorum.

Eski doktorlarım olarak tedaviyi organize eden Prof. Ergin Turan ve Prof. Erol Belgin Beyler başta olmak üzere hastanenin ilgili bölüm başkanları ve tüm hocalarına, ayrıca diğer hastanelerden konsültasyona katılarak tedavi sürecine katkıda bulunan değerli hocalar ve tüm sağlık personeli ile Cumhurbaşkanlığı sağlık ekibine canı gönülden teşekkür ediyorum.'

CUMHURBAŞKANI GÜL'E 2 AY UÇUŞ YASAĞI

Gül'e 2 ay boyunca seyahat yasağı getirilirken, yurtdışı gezileri de iptal edildi. Gül, 9 Eylül'de İsveç'e 18 Eylül'de de BM Genel Kurulu'nun açılışı için ABD'ye gidecekti.

REKTÖR TUNCER'DEN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Gül hastaneden ayrılmadan önce Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer de yazılı açıklama yaptı. Tuncer, açıklamasında şunları kaydetti:

''İç kulak kaynaklı rahatsızlığı nedeniyle 23 Ağustos'tan bu yana hastanemizde tedavi edilen Sayın Cumhurbaşkanımızın, hastanemizdeki tedavisi tamamlanmış ve planlandığı üzere bugün sağlıklı olarak taburcu edilmiştir. Başından beri hastanemizde gelişmeleri izleyen değerli basın mensuplarına işbirliği ve anlayışı için teşekkür ederiz.''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.