Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'e girdik, giriyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'e girdik, giriyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında kuşatma altına alınan Afrin'den müjdenin her an gelebileceğini söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye'nin sınır güvenliğini tehdit eden terör örgütlerine karşı başlattığı Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'in şehir merkezini kuşatma altına aldı.

SON 750 METRE

Şehir merkezine 750 metreye kadar yaklaşan Mehmetçik, bölgedeki kritik tepeleri kontrol altına aldı.

Mardin'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, harekatın son durumuna ilişkin bilgiler verdi.

"MÜJDEYİ HER AN VEREBİLİRİZ"

Erdoğan, "Afrin'in ele geçirilmesi artık an meselesi. Afrin'e girdik giriyoruz. Bu müjdeyi her an verebiliriz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'e girdik, giriyoruz


Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, "Çok az bir zaman içinde Afrin ile ilgili müjdeyi duyacaksınız. Ne diyordum, bir gece ansızın... Neler yapmışlar, ne tüneller açmışlar. Batılıların verdiği destekle bunları yapmışlar. Bu tünellerden kamyon gidebiliyor. Bize dost görünenlerin onlara verdiği silahlar. 'Nedir bunlar' diye sorduğumuzda yalan bunlarda su gibi. Biz gerçekleri görüyoruz. Yalanlarınız ortada. Kasa kasa silahlar ortada. Daha bize ne yalan söylüyorsunuz. Dürüst olana can kurban. Dürüst olmayan kusura bakmasın" ifadelerine yer verdi."NE DİYORDUM; BİR GECE ANSIZIN..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.