Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'de değişim sinyali verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'de değişim sinyali verdi

AK Parti değerlerinden uzaklaşmış olanları 'defolu' olarak niteleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, köklü değişimin gerekliliğine değindi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da vatandaşlara yaptığı konuşmada, AK Parti'de köklü değişimin gerçekleştirileceğini ifade ederek "AK Parti'nin değerlerinden uzaklaşan kim varsa defoludur" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

KÖKLÜ DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

"Cumhurbaşkanlarıyla, Meclisiyle, yargısıyla daha güçlü bir Türkiye'nin temellerini 16 Nisan'da sizlerle birlikte attık. Şimdi bize ne düşüyor? 2019'a kadar yeni dönemin ruhuna uygun bir şekilde kendimizi yenilemek, tazelemek, güçlendirmek. Bunun için partimizde köklü bir değişimi gerçekleştirmekte kararlıyız.

AK PARTİ'NİN DEĞERLERİNDEN UZAKLAŞMIŞ OLANLAR DEFOLUDUR

AK Parti'nin değerlerinden uzaklaşmış olan herkes bizim gözümüzde yorulmuştur, yolunu kaybetmiştir, defolu hale gelmiştir.

Bize ülkemizin, milletimizin, şehrinin geleceği için, donanımı olan, projesi olan, heyecanı olan, enerjisi olan yol arkadaşları lazım.

Biz asla 10 dönüm bostan yan gel yat Osman anlayışının içinde olmadık. Biz asla milletimizin bize verdiği desteği bir mahkumiyet, bir mecburiyet olarak görmedik."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.