Cumhurbaşkanı Erdoğan Amerikalı Müslümanlarla buluş

Cumhurbaşkanı Erdoğan Amerikalı Müslümanlarla buluş

New York'ta konuşma yapan Cumhurbaşkanı, 15 Temmuz şehitlerinin hesabını soracaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Türk-Amerikan ve Amerikalı Müslüman toplumun temsilcilerine hitap etti.

FETÖ OKULLARI HALA FAALİYET GÖSTERİYOR

Buradaki katılımcılara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "FETÖ'nün ele başı buraya çok uzak değil. Amerika'nın pek çok yerinde bu terör örgütüne yakın okullar var. Bu okullardan yılda 700-750 milyon dolar elde ediyorlar. 250 şehidimizin hesabını soracağız" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

"FETÖ'CÜLERİN İADESİ İÇİN ÇOK GİRİŞİMDE BULUNDUK"

FETÖ mensuplarının iade edilmesi için pek çok girişimde bulunduk. Maalesef netice alamadık. Batı ülkeleri karalama kampanyası uyguluyor. PKK'nın ve bağlantılı örgütlerin saldırılarını buradaki dostlarımıza anlatmanızı bekliyoruz. Sizin gibi dürüst ve temiz insanlar bilgilendirmeli. Amerika'da ve dünyanın başka yerlerinde en pervasız çarpıtlamalarını teşkil eden Ermeni Soykırım yaftasını milletimize yapıştırmak için çalışmaktadırlar. Son yıllarda giderek artan İslam düşmanlığına karşı birlikte çalışmalıyız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Amerikalı Müslümanlarla buluştu VİDEO

 

BUDİSTLERİ DÜNYADA ŞİRİN GÖSTERENLER...

Myanmar'da bir katliam var. Arakanlı Müslümanlar katlediliyor. Bir milyona yakın Arakanlı adeta bir soykırım karşısında Bangladeş'e geçmenin gayretinde. Bakın biz hiçbir zaman, 'Rohingyalı Müslümanları Budistler öldürdü.' diye bir ifade kullanmadık. Katliamı Budistler yapıyor ama biz bunu kullanmadık. Şimdi buradan Budistleri dünyada bu kadar şirin gösteren kişilere sesleniyorum, insancıl olduklarını söyleyenlere sesleniyorum. Peki 'İslami terör' ifadesini siz hangi hakla söylüyorsunuz.

DEAŞ'IN İSLAMLA ALAKASI YOKTUR

Bir insan bir insanı eğer öldürürse tüm insanlığı öldürmüş gibidir. Bu bizim dinimizin ilkesidir. Terörü bir akide meselesi, itikadi bir mesele haline getiren, bizim dinimize kimse terörü yakıştırma hakkına sahip değildir. Kimse DEAŞ'ı İslam olarak, Müslüman olarak ifade etmesin. DEAŞ'ın İslamla alakası yoktur, bir terör örgütüdür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.