Cumhurbaşkanı Erdoğan: David Cameron 3 gün dayanamad

Cumhurbaşkanı Erdoğan: David Cameron 3 gün dayanamad

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da katıldığı program kapsamında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki TÜMSİAD iftar programında konuştu. Erdoğan burada, paralel yapının darbe girişiminden, İngiltere'nin AB'den ayrılmasına ilişkin birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ilgili bölmleri...

Türkiye'yi ekonomik olarak çökertmeyi hedefleyen projeler ardı ardına sahneye konurken bazılarının buna nasıl çanak tuttuğunu gördük. Yaşadığımız her olayda gerçek yüzleri gördük. Faşizan duyguların nasıl patladığını gördük.

Yıllarca 'hizmet' diyerek aslında nasıl bir şer odağı kurduklarını bizzat yaşayarak gördük.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: David Cameron 3 gün dayanamadı İZLE

7 HAZİRAN SONRASI TERÖR ÖRGÜTÜNÜ YENİDEN SAHNEYE KOYDULAR

Paralel ihanet çetesinin başı çektiği bir darbe girşimiyle sonuç almak istediler. Bu girişim milletimizin sinesine çarptı. 7 Haziran sonrasında bölücü terör örgütünü yeniden sahneye koydular.

Döktükleri onca kana rağmen bir netice alamadıkları gibi, yığınak yaptıkları mahallelerde yok olup gittiler. Yeni seneryolarla yeni tuzaklarla ülkmezi köşeye sıkıştırmaya çalışacaklar.

Milletimizin bize verdiği destek, bu saldırılar karşısında kendi adına verdiği mücadeledir. Bu mücadelenin bir de bedeli var. En büyük bedeli şehitlerimi, gazilerimiz ve onaların aileleri veriyor.

Bu vesileyle şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı, gazilerimize acil şifalar diliyorum.

HEDEFLERİ BİZE DİZ ÇÖKTÜRMEKTİ! BAŞARAMADILAR

Bedel ödediğimiz bir diğer alan da ekonomi. Fakat şunu biliyorum ki bu üstesinden geleceğimiz bir şey değil. Ekonomik saldırıları yapanların hedefi bize diz çöktürmekti, başaramadılar.

Şimdi sıkıntıya düşen sektörlerimizi destekleyerek yaralarımızı sarma zamanı. Temel ekonomik veriler ülkemizin yeniden yükselişe geçtiğini gösteriyor.

Biz 2023, 2053, 2071 hedef ve vizyonumuzdan uzaklaşmayacağız.

"EVET BEKLİYORDUK, SONUÇ FARKLI ÇIKTI"

26 Ağustos'ta Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü açıyoruz."Sonuçların İngiliz halkı için hayırlı olmasını diliyorum. Evet çıkmasını bekliyorduk, sonuç farklı çıktı. AB'nin Türkiye ile çifte standardı artık gizlenemeyecek bir hale gelmiştir. Bize engel oldular, oluyorlar. Fransız bir yetkili 'sizi AB'ye almazlar' demişti. Neden deyince de 'Müslümansınız' demişti. 'Bizi NATO'ya neden aldınız?' deyince de 'orada yanlışlık oldu' dedi.

İngiltere Başbakanı Cameron 'Türkiye 3 bin yılında girer' dedi, 3 gün dayanamadı.Açıkça söylüyorum Avrupa İslamofobik. O yüzden bizi almak istemiyorlar. Kopenhag kriterlerini, Ankara kriterleri olarak değiştiririz."

İngiltere Başbakanı Cameron'dan istifa açıklaması İZLE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.