Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingte halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenecek,"Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi"ne katılmak üzere Gaziantep'e geldi.

Burada yaptığı konuşmasında "Gaziantep, DAEŞ'e boyun eğmedi, eğmeyecek"vurgusunda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

BİR SABIR İKİ SABIR ARTIK YETTİ DEDİK, İŞTE CERABLUS BOŞALTILDI

"Terör örgütlerini kullanarak bu ülkeyi dize getirebileceklerini sananlar yarın kendi ellerinde patlayacak bir bombanın pimini çektiklerini bilmeliler. İşte Cerablus, ne oldular. Karkamış’ı rahatsız ettiler, sürekli havan topları ile saldırdılar. Bir sabır, iki sabır artık yetti dedik. Gereği yapılacak dedik. İşte Cerablus boşaltıldı. Cerablus’un sahipleri yerleşmeye başladı. Gaziantep’te de Cerablus’a dönmek isteyenlere gereken desteği vereceğiz. ÖSO’ya gerekli her türlü desteği verdik, onlar da operasyonu yaptılar. DAEŞ'in de inlerine gireceğiz, ortaya çıkaracağız.

DAEŞ'İN DE İNİNE GİRECEĞİZ

Gaziantep FETÖ'ye boyun eğmedi, eğmeyecek, onların da inlerine gireceğiz, ortaya çıkaracağız. FETÖ'cüler vatanımıza ve milletimize ihanet ettiler.

Şimdi buradan sesleniyorum, eğer Pensilvanya'daki bu şarlatanların peşinden gidenleriniz varsa artık buradan kopun. Vatandaşlarımıza sesleniyorum, bu şarlatanların peşinden gidenlerden bildikleriniz varsa bunları karakollara, savcılıklara bildirin, gerekeni yapalım"

Erdoğan: DAEŞ'in de inlerine gireceğiz İZLE

Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları:

"Masum insanları katledecek kadar gözü dönen bu insanlar, mutlaka akıttıkları kanda boğulacaktır.

MİLLETİM İDAM İSTİYOR

Milletim idam istiyor. Kararı verecek olan yer TBMM'dir. Sizin talebinizi kendilerine ilettim. Kararı vermeliler. Ben onaylarım. Kara Avrupa hariç dünyanın büyük çoğunluğunda idam var.

TÜRKİYE TERÖR ÖRGÜTÜNE TESLİM OLMADI

Türkiye terör örgütlerine teslim olmadı, olmayacaktır. Saldırı ile tahrik edebileceklerini sananlar hüsrana uğradılar. Türkiye artık bu oyunlara gelmiyor. Bu millet zaten gaziydi, biz kimseye boyun eğmeyeceğiz.

DÖKÜLEN HER DAMLA KANIN HESABINI SORARIZ

Gaziantepli yeri geldiğinde mavzeriyle mücadele etmesini bilir. Öleni geri getiremeyiz ama dökülen her damla kanın hesabını sorarız.

ONLAR KAÇACAK, BİZ KOVALAYACAĞIZ

Gaziantepli yeri geldiğinde mavzeriyle, yeri geldiği zaman yumruğuyla yeri geldiği zaman yüreğiyle mücadele etmesini bilirdi. Teröristler düne kadar Karkamış'ı taciz ediyordu. Şimdi ordumuz onları kovalıyor. Şimdi kaçıyorlar. Onlar kaçacak biz kovalayacağız. Bu devlet hiçbir şehidinin, gazisinin kanını yerde bırakmadı, bırakmayacak.

FETÖ'NÜN PKK VE DAİŞ'TEN NE FARKI VAR?

Terör örgütlerinin isimleri farklı da olsa aynı amaca hizmet eden yapılar olduklarını biliyoruz. PKK ile DAİŞ arasında ne fark var? 241 insanımızı şehit eden FETÖ'nün PKK ve DAİŞ'ten ne farkı var? Eskiden bir ASALA vardı, diplomatlarımızı katlederdi. Bunların diğerlerinden bir farkı yok. Bu millet üzerine gelen tank da olsa, kurşun da olsa, korkmadığını göstermiştir. Gerek PKK saldırılarında, gerek DAİŞ eylemlerinde gerek 15 Temmuz'da hayatını kaybedenlerin yakınları ile görüşme imkanım oldu. Hepsinin vakur duruşlarına şahit oldum.Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te

BU MİLLETİN ELİ ÖPÜLÜR, ALNI ÖPÜLÜR

Bu milletin eli öpülür. Bu milletin alnı öpülür. Çünkü bu milet kendilerine haydi meydanlara, ölesiye dediğimizde Allah milletimizden razı olsun hep birlikte meydanlara, havalimanlarına yürüdüler. Böyle bir millet arkamızda olduktan sonra... Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışını yaptık, bu milletle bunları yaparız.

TAMAMEN TEMİZLENECEĞİ GÜNLER YAKINDIR

Silahlı kuvvetlerimizden temizlenecek. Daha da temizlenecek. Polisimizden de temizlenecek. Bütün dünya ile konuşuyoruz, 'Ya o, ya biz' diyoruz. Bunlar rabbimizi istismar ediyorlar, bu oyuna gelmeyeceğiz. Bu terör örgütlerinin tamamen biteceği günler yakındır. İnancı uğrunda, bayrağı, ezanı uğrunda ölmek bu millet için şereflerin en büyüğüdür. Bu millet bir ölürse bin dirilen bir millettir.

HEPSİNİN ARKASINDA AYNI SURAT VAR

Bugün dünyanın en kanlı terör örgütlerinin aynı coğrafyada görülmesi tesadüf değildir. Birbirlerinin değil, sadece masum insanların kanını döküyor. Bırakın bu maskeleri biz hepsinin arkasında aynı surat olduğunu biliyoruz. Bu kadar zulüm dünyaya ağır gelir. Diyorum ki, zalimler için yaşasın cehennem. Her türlü zorluğa dayanırız ama çok iyi biliyoruz ki, özellikle bu bölgede kana ateşe boğanlar bu ateş kendilerine değdiklerinde aynı dayanıklılığı gösteremezler. O yüzden diyoruz ki dünyayı bu terör belasından kurtaralım. Arzumuz daima barıştan, huzurdan yanayız. Sınırlarımız içinde ve yakınında hiçbir terör örgütünün faaliyetine müsamahamız yok. DAİŞ'in Suriye ve Irak'tam temizlenmesi için yürütülen operasyonlara destek vereceğiz. Cerablus'ta bu yüzden varız. PYD için aynı kararlılığa sahibiz. 15 Temmuz'da FETÖ'ya yol vermeyen bu milletin kararlılığı da gücü de artmıştır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep Valiliği'ni ziyaret etti VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.