Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad El Thani ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü.

Basına kapalı gerçekleşen görüşme 2,5 saat sürdü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldiği Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve uluslararası gelişmeleri görüştüğü bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Al Sani'nin çalışma ziyareti vesilesiyle gerçekleşen görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş teatisinde bulunuldu.

 

Körfez'de, Katar ekseninde yaşanan krizin de ele alındığı görüşmede, soruna diplomatik yollardan çözüm bulmanın gerekliliği vurgulandı.

Başta Suriye olmak üzere bölgedeki son gelişmelere değinen Erdoğan ve Al Sani'nin, Türkiye ve Katar arasındaki mevcut iş birliğini her alanda daha da geliştirme konusunda kararlılıklarını teyit ettikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.