Cumhurbaşkanı Erdoğan muhtarlara seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhtarlara seslendi

Erdoğan'ın 25. muhtarlar buluşması, en merak edilen konuşmalarından biriydi ancak Cumhurbaşkanı mesaj vermedi..

Pelikan dosyasıyla başlayan sarsıntı ve Davutoğlu'nun hodri meydan resti sonrası Erdoğan'ın tavrı merak ediliyordu.

ERDOĞAN MESAJ VERMEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında yurtiçi ve yurtdışındaki gelişmeleri ve terör olaylarını değerlendirdi. Erdoğan 'pelikan' dosyasıyla ilgili AK Parti grubunda sert mesajlar veren Davutoğlu gibi yapmadı, konuya hiç girmedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

MUHTAR DA CUMHURBAŞKANI DA HİZMET İÇİN VAR

Makamlar insanlara hizmet için bir araçtır. Muhtar da olsanız Cumhurbaşkanı da olsanız kalbiniz ve zihniniz millete hizmet için çalışmalıdır.

Biz hayatımız boyunca millet için milletimizle beraber siyaset yaptık. Türkiye'nin yarım asır önce sahip olması gereken uçak gemisinin inşasına ancak bugün başlandı.

Erdoğan: Makamlar hizmet için araçtır VİDEO

MECLİS'TE HDP'LİLERİ GÖRDÜNÜZ

Parlamentoda sözde milletvekilleri olarak oturumları ne hale getirdiklerini izlediniz. Teröristleri birer kahraman gibi ekranlara taşıyan medya kuruluşlarının iplerinin nerede olduğu bellidir.

3 FİTNE VAR: IRKÇILIK, MEZHEPÇİLİK, TERÖR

3 fitne vardır: Mezhepçilik, ırkçılık ve terör. Bizde mezhepçilik yoktur. Şia veya Sünnilik, hepsinin üstünde tek çatı İslam'dır. Bizi birbirimize bu bağ bağlar. Birbirimizi severken Allah'ın hükmü gereği 'ancak müminler kardeştir' emri gereği biz kardeşiz, birbirimizi seviyoruz.

İkincisi ırkçılık fitnesi.. Bu ülkede Türk, Kürt, Laz, Roman gibi 36 çeşit etnik var. Arap'ın Arap olmayana üstünlüğü yoktur. Üstünlük takvadadır. İnancımıza, tarihimize saldırarak hayat damarlarımızı kesmeye çalışıyorlar. Ekonomimizi hedef alıyorlar. Ama emin olun yine başaramayacaklar.

Terör fitnesi.. Güvenlik güçlerimiz teröristleri açtıkları çukurlara gömerek mahallelerimizde sükunu sağlıyorlar. Şu anda 1 il ve 11 ilçede operasyonlar devam ediyor. Zaman zaman canlı bombaların patladığı oluyor ama canlı bombaların çoğu engelleniyor.

Kendi ülkelerine zarar vermeleri için iplerini başkalarının ellerine teslim edenlerin foyaları birer birer ortaya çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.