Cumhurbaşkanı Erdoğan: Paramıza sahip çıkacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Paramıza sahip çıkacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, art arda gelen tweetleri gördüğünde yalnız olmadığını bir kez daha gördüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de muhtarlarla bir araya geldi. Gündemi değerlendiren Cumhurbaşkanıdolar üzerinden oynanan oyuna dikkat çekerek hep birlikte Türkiye ekonomisine sahip çıkılması gerektiğini yineledi.

DÖVİZ SPEKÜLASYONU

Erdoğan, "Döviz spekülasyonuyla ekonomimiz çökertilmek isteniyor. Yastık altındakileri TL'ye, altına çevirme çağrısı yaptık. Vatandaşımız, elinde ne varsa TL'ye çevirmeye başladı. Ölmekten korkmayan bir milletin karşısında hiçbir silah duramaz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Paramıza sahip çıkacağız

TWEETLER GELMEYE BAŞLADI

"Ben 'Yalnız kalsam da' dediğimde twitler art arda gelmeye başladı. Milletimden Allah razı olsun. 'Yalnız değilsin' twitleri gelmeye başladı. Şimdi diyorum ki aynı şekilde yalnız olmadığımı biliyorum ve aynı şekilde bu döviz baskısına karşı bizler paramıza sahip çıkacağız ve inşallah Türk lirasını değerlendireceğiz."" şeklinde konuştu.

SÖZLEŞMELER, KİRALAR, BORÇLAR..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Sözleşmeler, kiralar, borçlar dolardan Türk Lirası'na çevriliyor. Yerel paralarla anlaşma yapacağız. İran, Rusya ve Çin destek verdi. Dövizi silah gibi kullanma yöntemi sadece bize değil pek çok ülkeye uygulanıyor. Bundan korkunç paralar kazanıyorlar.

AVRUPA'DA TOPLANAN PARALAR

Avrupa'da paralar toplanıyor ve terörde kullanılıyor. Biz bunları anlatmaya devam edeceğiz. Kendi taktiklerimizi oynamaya devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Paramıza sahip çıkacağız

PKK, FETÖ, DEAŞ..

PKK, FETÖ, ve DEAŞ ile bizi hürriyetimizden etmek isteyenlerin karşısında ecdadımız eğilmedi biz de eğilmeyeceğiz.

TÜRKİYE 1918'İN TÜRKİYESİ DEĞİL

Dünyayı hala 1918 şartlarında yönetmeye çalışanlar elimizdekileri bile alma amacında. Unuttukları bir şey var. Türkiye 1918'in Türkiyesi değil. Bunu böyle bilin. Yönümüz geçmişe değil, geleceğe dönüktür.

SURİYE VE IRAK'TAKİ MÜCADELE

Durmak duraksamak yok. Son nefesimize kadar devam edeceğiz. Suriye ve Irakt'taki mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.

Şehitlerimizin kanlarını helal ettirmek için daha çok çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.