Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmet Görmez açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmet Görmez açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez turu dönüşünde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in görevden alındığı yönündeki iddialarla ilgili soruya cevap verdi.

Körfez turunun ardından Ankara'da basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in görevden alındığıyla ilgili iddialar hakkında ilk kez konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Şu anda henüz böyle atılmış bir adım söz konusu değil. Fakat geleceğe yönelik sayın başkanın farklı bir görevle devam şeklinde bir talebi söz konusu'' dedi. 

Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar'a gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası yurda dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez turundaki görüşmelere ilişkin açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez ülkelerini kapsayan ziyaretlerini tamamlayarak özel uçak "TUR" ile yurda döndü. Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanında, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Valisi Ercan Topaca ve beraberindeki yetkililer karşıladı.

Esenboğa Havalimanındaki basın toplantısında Erdoğan şunları söyledi:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.