Cumhuriyet yazarı AKP'li vekille kapıştı!

Cumhuriyet yazarı AKP'li vekille kapıştı!

CNN Türk ekranlarında kıran kıran bir tartışma. AKP'li vekil ile Cumhuriyet yazarı TEKEL işçilerini tartıştı. Tarafsız Bölge'nin tarafları birbirine girdi!

GAZETECİLER.COM

Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu 'Tarafsız Bölge' TEKEL işçilerinin taleplerini ve eylemlerini tartıştı. CNN Türk ekranlarında yayınlanan program işçiler ile hükümeti karşı karşıya getirdi.

Tarafsız Bölge'ye AKP'li Agaf Kafkas ile Cumhuriyet yazarı Şükran Soner'in arasındaki yüksek tansiyonlu tartışma damgasını vurdu.

UTANMA DUYGUNUZ OLSA...

Ahmet Hakan'ın TEKEL işçileri ilgili Kafkas'a ''Birden bira işsiz kalıyorsunuz, isyan etmez misiniz'' sorusunu yöneltince ortam bir anda gerildi. Kafkas ''Bu noktaya kadar sizinle empati kurduk anlaştık şunda da anlaşalım'' diyerek sert bir çıkış yaparak soruya cevap verirken Şükran Soner araya girerek ''Dünyanın hiç bir yerinde yoktur sizin söyledikleriniz. Bu metin yalan söylüyor (elindeki AKP'nin hazırladığı taslağı göstererek). Bu yasa yasayı kandırıyor'' sözlerini kullanınca Kafkas ''Asıl siz yalan söylüyorsunuz. Azıcık utanma duygunuz olsa söylediklerinizden utanırsınız.'' sözleri sarf edilince stüdyoda gergin dakikalar yaşandı.

SİZİN NEYİ İYİ BİLDİĞİNİZİ BEN İYİ BİLİRİM
Araya giren Yavuz Bingöl'ün sorusu üstüne sakinleşen ortam Kafkas'ın cevap verdiği sırada Şükran Soner'in müdahale ederek ''İş yasası kanunu Ecevit Hükümeti çıkardı. Siz karşı çıkmıştınız.'' diye sarf edince Agaf Kafkas ''Bakın doğru olmayan beyanlarda bulunursanız sizin sendika anlayışınızı koyarım ortaya'' diyerek tehdit etti. Soner bunun üzerine ''İş yasası değişikleri sizin döneminizde oldu. Kölelik sistemi Erdoğan'ın döneminde oldu'' diye ifade edince Kafkas tansiyonları yükseltti. ''Bunlar çok ayıp bir cümle'' diyerek ''Siz neyi biliyorsunuz biliyor musunuz şimdi oradakiler bilmeye bilir. Ben sizin Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ni nasıl batırdığınızı...'' sözlerini kullanınca Ahmet Hakan araya girmek zorunda kaldı.

İŞTE  O ANLAR:

haber - izlesene gazeteciler | izlesene.com

Etiketler :