Cüneyt Özdemir'in Yasin Börü sorusuna tepkiler dinmiyor

Cüneyt Özdemir'in Yasin Börü sorusuna tepkiler dinmiyor

Yasin Börü'nün annesine "oğlunuz gerçekten IŞİD'çi miydi" şeklinde bir soru soran Cüneyt Özdemir'e sosyal medyadan yoğun tepki gelmeye devam ediyor.

Diyarbakır'daki Kobani bahanesi ile gerçekleştirilen terör eylemleri sırasında katledilen Yasin Börü'nün ailesini CNN Türk'te sunduğu programa çıkaran ve "Oğlunuz gerçekten IŞİD'çi miydi" diye soran Cüneyt Özdemir'e tepkiler dinmiyor.

Kurban bayramında Kobani'den gelen Suriyeli Kürtlere kurban eti dağıtırken PKK'lı şehir teröristleritarafından vahşice katledilen ve cesedine dahi işkence yapılan Yasin Börü'nün acılı ailesine bir darbe deDoğan Medyası tarafından vuruldu.

CNN Türk'te yayınlanan 5N1K programına konuk edilen Yasin Börü'nün ailesine Cüneyt Özdemirtarafından yöneltilen sorular tepki topladı.

Börü'nün acılı annesine "Oğlunuz gerçekten IŞİD'çi miydi" sorusunu yönelten Özdemir'e sosyal medyadan kınama mesajları yağarken, "Berkin'in ailesine de 'oğlunuz DHKP-C'li miydi' diye sordun mu?" yazılı bir görsel Twitter ve Facebook'ta en çok paylaşılanlar arasına girdi.

İşte o görsel:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.