Türk Hackerlar’dan Ermenistan’a Bayrak Misillemesi

Türk Hackerlar’dan Ermenistan’a Bayrak Misillemesi

Cyber-Warrior’a bağlı AKINCILAR hacker grubu Türk bayrağına hakaret eden Ermenistan’a ait yüzlerce siteye saldırıda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde haberlere düşen bir görüntüde Ermeni komandolar Türk ve Azeri bayraklı tuğlaları teker teker kırmıştı. Bunun üzerine harekete geçen Türk hackerlar Ermenistan’a ait aralarında Parlamento sitesinin de bulunduğu yüzlerce siteye saldırıda bulundu.

Cyber-Warrior’a bağlı AKINCILAR ele geçirdikleri sitelere Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’dan; "Şüheda gövdesi, bir baksana dağlar taşlar... O, rükû olmasa, dünyada eğilmez başlar, Yaralanmış temiz alnından uzanmış yatıyor; Bir hilal uğruna ya rab, ne güneşler batıyor!" mısralarını ve Ünlü Edebiyatçımız Mithat Cemal Kuntay’dan; "Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır. Toprak Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır"mısralarını eklediler.

Ayrıca, “Unutmayın! Sözde soykırım bahanesi ile estirdiğiniz terörün farkındayız. Biz Osmanlı’yız, Biz Akıncılarız, Biz Türkiye’yiz!" mesajlarına da yer verdiler.

Cyber-Warrior Akıncılar konu ile ilgili Türkiye’nin milli ve dini değerlerini sanal alemde korumayı kendine dava edinmiş bir grup olarak bu terbiyesizliği affedemezdik. Ermenistan şunu unutmamalıdır ki, bu ve buna benzer hiçbir terbiyesizliği affetmeyip her zaman sanal ortamda gerekli cevabı vermeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundular.

Habervaktim.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.