Dağlıca Gazisi'nin babasına kredi vermediler!

Dağlıca Gazisi'nin babasına kredi vermediler!

Dağlıca saldırısında yaralanan askerin babası sitemli...Çünkü oğlunun yattığı hastaneye gitmek için kredi talebinde bulunduğu banka kendisine olumsuz yanıt verdi.

Geçtiğimiz Salı günü Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde çıkan çatışmada yaralanan ve bugün taburcu olan Trabzonlu er Ömür Arslan ailesiyle buluştu.

Oğlunun saldırıdan yaralı olarak kurtulmasıyla buruk bir sevinç yaşayan aile, bir taraftan da sitem etti.

BANKADAN RET

Oğlunun yaralandığı haberini alan baba cebinde 10 lira para ile çaresizlik içinde en yakın bankaşubesine koştu. Daha önceden de yaptığı kredi başvurusunuyenileyen baba, banka personeline durumunu anlatarak aciliyetini dile getirdi.
Banka personelinin, kendilerinden gün içerisinde yanıt beklemesini söylediği baba Ali Arslan, daha sonra olumsuz yanıt alınca ikinci kez yıkıldı.

Haber 7’nin ulaştığı Gazi babası Ali Arslan oldukça onurunun kırıldığını söyleyerek yaşadıklarını şu sözlerle dile getirdi;

‘Oğlumun yaralı olduğunu ve Ankara GATA’ya gönderildiğini öğrendik. Hemen Ankara’ya gitmek için hazırlık yaptım. Ancak cebimde sadece 10 TL olduğu için İş BankasıYeni Mahalle Şubesi’ne giderek, oğlumun Dağlıca saldırısında yaralandığını söyledim ve acil kredi talebinde bulundum. Banka personeli bana gün içerisinde haber beklememi söyledi. Akşama kadar bankadangelecek haberi bekledim. Kendilerinden haber çıkmaması üzerine çalıştığım sitenin yöneticileri aralarındapara toplayarak bana verdi. Bankadan ise iki gün sonra kredinin olumsuz olduğu yanıtını aldım. Benim oğlum bu vatan için dağda çatışırken böyle bir yanıt almak onurumu kırdı. Banka personeli hakkındaşikayette bulunacağım’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.