Daha çok yanacağız!

Daha çok yanacağız!

Hava sıcaklığı, Türkiye'nin büyük bir bölümünde artmaya devam ediyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre, bugün öğle saatlerinden sonra Türkiye'nin doğusu ile kuzey bölgelerin iç kesimleri, Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarında kısa süreli ve yerel olmak üzere gökgürültülü sağanak yağış görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle, güney ve güneybatı (Lodos), doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile güneydoğu kesimleri (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Ege: Kuzey ve iç kesimleri parçalı bulutlu, kuzey Ege kıyıları kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer kesimleri az bulutlu ve açık geçecek.

Akdeniz: İç kesimleri parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta ve Burdur çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer kesimleri parçalı az bulutlu geçecek.

İç Anadolu: Az bulutlu açık, zamanla kuzey ve doğusu parçalı bulutlu geçecek.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri (Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Bölge geneli parçalı bulutlu, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu: Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ve doğusu (Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van, Hakkari) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek.


Etiketler :