Dansözlü Kaynaşmaya Soruşturma

Dansözlü Kaynaşmaya Soruşturma

Okul aile birliği üyelerinin öğrencilerin de katıldığı dansözlü kaynaşma programı düzenlediği iddiasıyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde okul aile birliği üyelerinin öğrencilerin de katıldığı dansözlü kaynaşma programı düzenlediği iddiasıyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Gölcük ilçesinde eğitim veren Dumlupınar İlköğretim Okulu'nun Okul Aile Birliği yönetimi, okula gelir getirmek için kaynaşma çayı düzenledi. Kaynaşma programına okul müdürü Bahattin Yağcıoğlu da katıldı. Veliler, öğrencileri de programa davet etti. Programda konuşmalar yapıldıktan sonra sahneye dansöz çıkartıldı. Küçük yaştaki öğrenciler bir yandan dansözü izlerken, diğer taraftan cep telefonları ile görüntüledi.
Okul müdürü Yağcıoğlu yaptığı açıklamada, eğitimde örnek davranışlar ile çocuklara yön verdiklerini söyledi. Aile birliğinin bazı üyeleri ise olaya tepki gösterdi.

Öte yandan konuyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün soruşturma başlattığı öğrenildi. Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, olayı yeni öğrendiğini ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi. İspirli, öğrencilere kötü örnek olacak davranışlara izin vermeyeceklerini ifade etti.


Etiketler :