Darbeci Ve Cuntacıların Maşası

Darbeci Ve Cuntacıların Maşası

Samanyolu TV'de yayınlanan 'Kollama' dizisinin bu haftaki bölümü büyük ses getirdi. Abdullah Öcalan'ın konu alındığı bölümde çarpıcı ayrıntılara yer verildi.

 Samanyolu TV’de yayınlanan ‘Kollama’ adlı dizinin bu haftaki bölümünde, bölücü başı Abdullah Öcalan’la ilgili oldukça dikkat çekici konular işlendi. Dizide Öcalan’ın cuntacı ve darbeciler tarafından nasıl maşa olarak kullanıldığı sahnelendi.


Dizide, PKK terör örgütünün başına Öcalan’ı getiren derin yapının korkularından bahsedildi. Öcalan’ın şu anki tavırlarından ve bildiklerini anlatmasından korkan yapının kaygıları diziye damgasını vurdu. 12 Eylül öncesi cuntacı ve darbeciler tarafından kurulan örgütlerin, artık halkı kandıramadıkları vurgulandı.
 

Ayrıca dizide, artık Apo’nun sözünün örgüt tarafından tam olarak dinlenmediği ve Apo’nun söyledikleri bazı şeylerin askıya alındığı görüldü.
 

Halkın bundan sonra, geçmişteki gibi kan dökmesinden bıktığını ve demokrasiye daha kolay ulaşma yollarını bulduğu söylendi.


Abdullah Öcalan’ın 12 Eylül öncesi yurt dışına çıkarılmasını ve darbecilerin hapishanelerde halka bilerek işkence yapmalarının nedeninin de PKK’ya militan kazandırmak olduğu görüldü. 
 

 

 

 

Etiketler :