Daum'un Planları Alt Üst Oldu

Daum'un Planları Alt Üst Oldu

Bilica'nın 3 maçlık cezası, Alex'in hükseden sakatlığı Daum'un planlarını değiştirdi.

Kayseri önüne derbiden çok farklı bir kadro bekleniyor. Önder, Güiza, Santos 11'e alınacak. Belki Özer bile...
Derbide çıkan olaylar sonrası PFDK'nın Bilica'ya 3 maçlık ceza vermesi, üstüne bir de kaptan Alex'in sakatlığının nüksetmesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un planlarını tamamen değiştirdi.

Önceki gün, derbi galibi kadroda çok fazla değişikliğe gitmeyi düşünmeyen Alman teknik adam, Brezilyalı savunmacının ceza alması nedeniyle kadroda büyük değişikliklere gitmeye karar verdi. Deivid'in sakat, Alex'in hazır olmaması, Bilica'nın da cezası nedeniyle Daum, elindeki tüm yabancıları sahaya sürebilecek.

Kayseri deplasmanında savunmada Gökhan Gönül, Lugano ve Roberto Carlos'un yanına Önder monte edilecek. Orta sahada Cristian ile Emre'nin yeri değişmeyecek. Galatasaray maçında forvette görev yapan Kazım, bu kez sağ kanada çekilecek. Alex'in yerinde görev yapması beklenen Özer Hurmacı hücuma destek verecek. Sol kanatta da Galatasaray maçından farklı olarak Vederson'un yerine Andre Santos yer alacak. Forvette de sakatlığından tamamen kurtulan Güiza göreve dönecek.

Daum'un en büyük sıkıntısı ise son haftaların formda isimleri Mehmet ve Vederson'a görev verememek. Daum, bu isimleri ikinci yarıda kullanacak.

sabah

Etiketler :