Daum'un yerine kim geliyor?

Daum'un yerine kim geliyor?

Daum ile masaya oturan yönetim, teknik adamla yolları bugün kesin olarak ayırmayı planlıyor. Hedef, Aykut Kocaman’ın da çok iyi tanıdığı isim..

Fenerbahçe’de yeni teknik direktör için çalışmalar başladı... Daum’un avukatı Stefan Seitz dün İstanbul’a geldi ve mukavelenin feshi için görüşmeler start aldı. Alman hoca ayrıldıktan sonra futbol takımının sahipsiz kalmaması için Aykut Kocaman görevine devam ediyor.

Kocaman, başkan Yıldırım ile birlikte yeni teknik direktörü seçmek için çalışmalara başladı. Öncelikli hedef yabancı bir teknik adam. Ancak gelecek yabancı teknik adam ile sportif direktör Aykut Kocaman’ın Daum örneğinde olduğu gibi anlaşamaması ihtimali yönetimi şimdiden korkutuyor. Bu yüzden Aykut Kocaman kendisi ile birlikte mesai harcayacak ve uyumlu çalışacak bir isim için araştırma yapıyor. Sarı-Lacivertli takımın sportif direktörünün düşündüğü isimlerin başında ise eski teknik direktörü Carlos Alberto Parreira geliyor.

Brezilyalı hocanın da F.Bahçe’ye dönmeye sıcak baktığı ifade edildi. Yönetimyerli hoca konusunu da göz ardı etmiş değil. İlk belirlenen isim Aykut Kocaman. Bu arada Daum’un da Hamburg’la temasta olduğu öğrenildi. HT

Etiketler :