Davutoğlu AK Parti'nin oyunu açıkladı

Davutoğlu AK Parti'nin oyunu açıkladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2015 seçimleri öncesi 30 Mart seçimlerinde olduğu gibi komplolarla karşılaşılabileceğini söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2015 seçimleri öncesi paralel yapının ses kayıtları gibi benzer şeyler yapabileceğini; ancak bu konuda hem kendilerinin hem de AK Parti kadrolarının aşılı olduğunu söyledi. AK Parti'nin oy oranını da açıklayan Davutoğlu, yüzde 48'in altında bir oy oranı ile karşılaşmadıklarını söyledi.

Ahmet Davutoğlu, ATV'de yayınlanan "Başbakan ile Gündem Özel" programında 2015 seçimlerini değerlendirdi. AK Parti'ye komplolor düzenlendiğini söyleyen Davutoğlu, 30 Mart seçimlerinde AK Parti'ye karşı ittifak yapıldığını söyledi. CHP'li Birgül Ayman Güler'in "partim cemaatle ittifak yaptı"sözlerini hatırlatan Davutoğlu, bu konunun doğru olduğunu ve bu yapının AK Parti'nin karşısında hangi aday güçlüyse onu desteklediklerini söyledi.

"BİR AK PARTİ ETMEDİLER"

CHP ile HDP arasında seçimler öncesi ilginç paslaşmalar olduğunu benzer olarak bazı partilerde de bunların yaşandığını söyleyen Davutoğlu, ortada çatı aday gibi bir örneğin olduğunu anlattı. Çatı aday üzerinde birleşmelerine rağmen hepsinin birleşmesinden bir AK Parti çıkmadığını söyleyen Davutoğlu, partisinin yükselişinin 2015 seçimlerinde de devam edeceğini ifade etti. Davutoğlu şöyle konuştu;

AK PARTİ'NİN OY ORANI

"Şu an oy oranlarına baktığımızda, görev değişimlerinden sonra AK Parti'nin oy oranları düşmedi, korudu. Şu an gelen şeyler, yüzde 48 ile yüzde 52 arasındadır. Yüzde 48'den aşağıya bir oy oranı yok. Tek hayalleri yüzde 40 bandına indirilmesidir. AK Parti için ne kadar yorumlar yapıldı. Burada bu yorumları boşa çıkaran tüm arkadaşlarımızı buradan kutluyorum. İşte kongre döneminden sonra üç dönemler şöyle yapacak böyle yapacak diye. Her hafta sonu üç ya da dört ildeyim. Her yerde böyle bir heyecan var. 12 yılın yorgunluğu yok. Bir CHP'nin yaptığı kongrelere bakın bir de bizim kongrelere. 

"SEÇİMLERE KADAR..." 
 
Tüm bunları gördükten sonra başka nerelerden ne çıkarırız diye bakıyorlar. Seçimlere kadar herşeyi karşımıza çıkarabilirler. Bu açıklamalar istihbarata dayalı değil sadece gözleme bağlı ifadelerdir. 

"AK PARTİ KADROLARI AŞILIDIR" 
 
Şimdi paralel yapı bu konuya yöneliyor ama biz aşılıyız. AK Parti kadroları komplolar karşısında büyük bir aşk var teşkilatlarımızda ve heyacınımızı koruyoruz. Bütün bu komplolara karşı çok güçlü derindren gelen bir dalga var. Ses kayıtları olabilir bundan çekinmiyoruz. Kim ne varsa ortaya koysun. Bir kaygımız yok. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.