Davutoğlu'ndan tek cümlelik Hakan Fidan cevabı

Davutoğlu'ndan tek cümlelik Hakan Fidan cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından sonra MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın istifası sorulan Davutoğlu "aynı görüşteyim" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Hakan Fidan’ın MİT Müsteşarlığı’ndan istifası konusunda, sertlik derecesi giderek artan açıklamalarıyla ilgili Davutoğlu, “Benim bu konudaki görüşlerim belli. Daha önce açıklamıştım. Hâlâ aynı görüşteyim” dedi.

Kolombiya yolunda konuşan Erdoğan,“Kendisine açık ve net olarak, ‘Ayrılmanı doğru bulmuyorum. Çünkü burası rastgele bir yer değil’ dedim. Bu makama gelmiş olan bir kardeşimizin milletvekili adayı olmak ya da onun ötesinde bazı görevleri kafasında planlamak gibi bir durumu olabilir. Ya da ona belki bu tür bazı vaatlerde bulunulmuş olabilir, orasını bilemem. Kendileri yorulduklarını söyleyerek maalesef böyle bir adım atmayı uygun buldular” ifadelerini kullanmıştı. 

Davutoğlu ise dün Milliyet'ten Serpil Çevikcan'a yaptığı açıklamada; “Benim bu konudaki görüşlerim belli. Daha önce açıklamıştım. Hâlâ aynı görüşteyim.” 

Gazetecilerin ısrarlı sorusu üzerine, beraber çektirdikleri fotoğrafı kastederek,“Fotoğrafa evet ama daha fazla soruya hayır” diye espri yapan Davutoğlu’nun bu konuda daha fazla konuşmak istemedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.