Davutoğlu Manisa mitinginde konuştu

Davutoğlu Manisa mitinginde konuştu

Manisa mitinginde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP'ye yüklendi, ardından "6'sı birden üzerimize geliyor" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Manisa mitinginde halka hitap etti. Davutoğlu, Devlet Bahçeli ve MHP'yi sert dille eleştirerek, "Şimdi MHP'lilere sorma vaktidir. 28 Şubat'a direnemediniz, bari bugün millet düşmanlarına direnin, işbirliği yapmayın. Ama yapıyorlar" dedi.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

MHP 28 ŞUBAT'A DİRENEMEDİ

 

- Bugün 59. mitingimiz 81 ilimize de gideceğiz. AK Parti'den başka hangi parti gidebiliyor? Muhalefet perde arkasında AK Parti'ye karşı bir çete gibi birleşti. Devlet Bahçeli, 28 Şubat'ı perde arkasından destekledi. Başörtülü milletvekili meclise girdiğinde dışarı dışarı diye tempo tutanlara MHP de alkış tuttu. Şimdi MHP'lilere sorma vaktidir. 28 Şubat'a direnemediniz, bari bugün millet düşmanlarına direnin, işbirliği yapmayın. Ama yapıyorlar. Nerede AK Parti kuvvetliyse bir bakıyorsunuz MHP ile CHP el ele faaliyet gösteriyorlar.

 

AMAÇ AK PARTİ'NİN ÖNÜNÜ KESMEKTİ

 

- Bahçeli, iktidara meraklıysa neden 99 seçimlerinde diğer partiler 'Gel başbakan ol' dediğinde, 'Hayır solla ittifak yapacağız, biz sol parti ile ittifak yapacağız' diyip Fazilet Partisi ve diğer partileri reddetti Çünkü niyeti iktidar olmak değil. Yükselecek AK Parti hareketini o günden kesmekti. O gün, 28 Şubat kime savaş ilan ettiyse işte biz onların sözcüsüyüz, milletin sözcüsüyüz

LEGAL VE İLLEGAL 6'SI BİRDEN ÜZERİMİZE GELİYOR

 

- HDP ile MHP birbirini paylaşarak destekliyor. Karşımızdaki koalisyonu görüyor musun? Üç tane legal parti, CHP, HDP, MHP. Üç tane de illegal örgüt, DHKP-C, paralel, Kandil. Altısına karşı biz mücadele ediyoruz. Hep beraber geliyorlar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.