Davutoğlu 'pelikan' iddialarına sert çıktı

Davutoğlu 'pelikan' iddialarına sert çıktı

AK Parti grup konuşmasında partililere seslenen Başbakan Davutoğlu sesini yükselterek sert mesajlar verdi..

Önceki gün sosyal medyada 'pelikan dosyası' olarak yayılan ve Erdoğan ile Davutoğlu'nun arasına fitne sokmaya çalışan birtakım iddialar üzerine Başbakan Davutoğlu çok sert cevap verdi.

İddiayı dile getirenlerin isimleri zaten bilinmiyordu, Davutoğlu da isim vermedi ancak adres belliydi. Davutoğlu iddialarla ilgili şunları söyledi:

DEĞERLERİMİZE İHANET ETMEYİZ

Milletimize, bize biz yapan değerlerimize ihanet etmeyiz, edenlere de izin vermeyiz. 'Bizi yalnız bırakmayın' diyen Silopilili amcaya da, ellerini semaya açıp dua eden Bergamalı yaşlı teyze de, dünyanın dört bir yanında umudunu AK Parti'ye bağlayanlar da merak etmesin.

Başbakan Davutoğlu pelikan iddialarına sert çıktı VİDEO

HER MAKAMI ELİMİN TERSİYLE İTERİM, SİZİ YİNE ÜZMEM

Nefsimi ayaklar altına alırım, bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı elimin tersiyle iterim ama asla bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam. Dünya mazlumlarının tek umudu olan bu ak hareketin zarar görmesine bu ak yürekli kadroların üzülmesine, beise düşmesine asla izin vermem

BİZ SADECE OMZUMUZDA DOSYA TUTANLARI BİLİRİZ

Herkesin kendi imtihanının yaşandığı bir dönemdeyiz. Biz sadece sağ ve sol omzumuzda dosya tutanları dikkate alırız, başka dosyaları değil. Biz onların tuttukları dosyalar için yaşıyoruz. Son nefesimize kadar bu dosyaların hayır olması için rabbime yalvaracağım. Allah'tan korkalım, önce bu dosyalardan korkalım. Allah bizi bu millete mahçup etmesin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.