DEAŞ, ezan için değil çan için kuruldu

DEAŞ, ezan için değil çan için kuruldu

Deneyimli güvenlik uzmanı Oktay Tepe’den bölgemizdeki kukla terör örgütlerine ilişkin çok çarpıcı açıklamalar geldi.

Deneyimli güvenlik uzmanı Oktay Tepe’den bölgemizdeki kukla terör örgütlerine ilişkin çok çarpıcı açıklamalar geldi. Akit’e değerlendirmelerde bulunan Tepe, DEAŞ’ın İslamcı görünümü altında İslam ülkelerinde ezanın susması ve çanın çalması için kurulduğunu söyledi.

Bölgemizdeki terör örgütleriyle ilgili olarak Akit’e değerlendirmede bulunan güvenlik uzmanı Oktay Tepe, “Fabrika imalatı sopa örgütler, avcı köpeği mantığıyla çalışırlar. Emperyalistlerin önceden projelendirdikleri hedef bölgelerden fikri alt yapıyı oluşturdukları militan kadroyu devşirip başlama işaretini verirler. Sonra da onları temizleme bahanesiyle bölgeye yerleşip bir daha da çıkmazlar” tespitinde bulundu.

“ASLOLAN PATRONUN DÜDÜĞÜDÜR”

Bölgede İslam için cihat ettiğini iddia ederek ortaya çıkan DEAŞ terör örgütünün geçtiğimiz günlerde, tek kurşun atmadan silah ve mühimmatlarıyla birlikte ABD ve PKK/PYD gözetiminde Rakka’dan tahliye edildiğini hatırlatan Tepe, “Demek ki bölgedeki terör örgütleri bir düdükle nöbet değişimi yapabiliyor. Kendisine yol veren de sözde savaştığı dinsiz ateist PKK/PYD. Suriye’de Rakka’dan silahlarıyla güvenli bir şekilde çıkarılan DEAŞ’lılar, bölgedeki personel müdürünün bir işaretiyle ihtiyaç olan başka bir bölgeye nakledilmişlerdir. Burada aslolan patronun düdüğüdür. Bunların aile ve sempatizanlarının durumu iyi anlaması, meselenin İslam’a hizmet olmadığını idrak etmesi gerekir. ‘Dinsiz, ateist’ dedikleri PKK/PYD’nin güvenli koridor açarak yol verdiği DEAŞ’ın amacı İslam’a hizmet değil, ezanın susması ve çanın çalmasıdır. Bu bir kez daha açık şekilde ortaya çıkmıştır” dedi. 

ÜÇ ÇEŞİT ÖRGÜT VAR

Günümüzde 3 çeşit örgüt modeli olduğunu belirten Oktay Tepe bunları şöyle sıraladı: Birincisi; Angaje olan örgütler. Geçmişte ‘Go home ABD’, ‘6. Filo defol!” diyen örgütler, şimdi ABD’nin taşeronu oldular. İkincisi; Kucakta doğanlar… PKK gibi. Bilindiği gibi PKK başından beri emperyalistlerin çocuğu olarak bölgeyi kana bulamaya devam etmektedir. Üçüncüsü ise DEAŞ gibi fabrika üretimi örgütler vardır. Bunların hepsi patronlarının düdük komutuyla hareket ederler.” 

“FETÖ DE DÜDÜKLE ÇALIŞAN ÖRGÜT”

“Başka bir düdükle çalışan örgüt de FETÖ’dür” diyen Tepe, “Kurulduğunda görevi talebe yetiştirmek olan bir cemaat neden CIA’ya hizmet etsin. Neden CIA ile irtibat kursun? Bir cemaat üyeleri neden kod adı kullansın? Bir dini cemaat neden ülkesinin en önemli kozmik sırlarını çalıp ABD’ye teslim etmeye çalışsın? Neden darbe yapıp ülkemizi emperyalistlerin kucağına atmaya gayret etsin?” diye sordu. 

“PKK ŞENGAL’E İSRAİL’İN GÜVENLİĞİ İÇİN YERLEŞTİ”

PKK’nın Şengal’e yerleşmesinin nedeninin İsrail’in güvenliğini garanti altına almak olduğunu belirten Tepe, “Dikkat edilirse bu örgütlerin hiçbiri ne ABD ne de İsrail’e en ufak bir zarar vermemiştir. Vermeye niyet bile etmemiştir. Bütün bunlar bu örgütleri düdük komutuyla yönetenlerin kimler olduğunu açıklamaya yetmez mi?” ifadelerini kullandı.

“MADEM DEAŞ BİTTİ NEDEN HÂLÂ PKK/PYD’YE SİLAH VERİLİYOR?”

“Madem DEAŞ tamamen bitti, bölgede DEAŞ ile mücadele ettiği belirtilerek ABD tarafından 4 bin TIR ağır silahla donatılan PKK/PYD’ye silah sevkiyatı neden hâlâ sürdürülüyor?” diye soran Oktay Tepe şunları söyledi: “PKK/PYD’ye verilen silahların arasındaki gelişmiş tankların sayısı 150’yi aşmıştır. Diğer son derece gelişmiş füze, top, uçaksavar sistemleri de cabası. Bunlar ne için veriliyor bu terör örgütüne? Demek ki burada hedef Türkiye. Bu yüzden düşmanları sevindirecek işlerden kaçınmalı, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenerek yolumuza devam etmeliyiz. Çanakkale ruhunu ve birliğimizi devam ettirmeli, asla yeise düşmemeliyiz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.