Defnedildiği Yerde Konuşmuş

Defnedildiği Yerde Konuşmuş

İçinde bulunduğu helikopterin kaza geçirmesi sonucu 5 kişi ile birlikte hayatını kaybeden Yazıoğlu'nun defnedildiği yerde konuşma yaptığı ortaya çıktı.

Fatih Bayhan'ın haberi

25 Mart'ta Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken bindiği helikopterin dağa çarpması sonucu hayatını kaybeden BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili yeni bir ayrıntı daha.

Merhum Yazıcıoğlu'nun vasiyeti üzerine defnedildiği Tacettin Dergahı ile bağlantısını gösteren bir resim ortaya çıktı. Yazıcıoğlu, üyesi olduğu Türkiye Yazarlar Birliği'nin Tacettin Dergahı'nda Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliklerine katıldığı ve defnedildiği yerde  konuşma da yaptığı  ortaya çıktı.

1993 yılında Mehmet Akif'i Anma programına katılan Muhsin Yazıcıoğlu, defnedildiği ağacın altında yaptığı konuşma fotoğraf karesine böyle yansıdı.

10 Nisan Cuma günü Saat: 18:30'da TYB Genel Merkezi'nde Türkiye Yazarlar Birliği, 714 numaralı üyesi olan Muhsin Yazıcıoğlu’nu işte bu yanıyla da anmak için sevenlerini bir araya getiriyor. “Bir Alperen’in Hayat Serüveni” başlıklı Anma programında; dostları, yakınları ve dava arkadaşları onun; sanat, edebiyat, siyaset ve dava adamlığını anlatacak.

 

TYB genel merkez konferans salonunda gerçekleşecek olan programın konuşmacılarıysa;

-          Dr. Ahmet Şanverdi / BBP Genel Başkan Yardımcısı

-          Eyüp Gökhan Özekin / Alperen Ocakları  Eski Başkanı

-          Nurdan Ceceli

-          Dr. Veysi Erken

 

Haber7.com

Etiketler :