Demirel Neye Hazırlanıyor?

Demirel Neye Hazırlanıyor?

Cindoruk, Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in bir parti kongresinde son 60 yılın hesabını vermek üzere hazırlık yaptığını söyledi.

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İlknur Denizli ve Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Geza Dologh'u da ziyaret eden DP Lideri Cindoruk, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar'dan bölge ve kent ekonomisi hakkında bilgiler aldı. Cindoruk, gün boyunca yaptıkları ziyaretlerde Ege Bölgesi'nin ve İzmir'in fotoğrafını çektiklerini belirtti.

Gazetecilerin Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel hakkındaki sorusu üzerine Cindoruk, ''Sayın Demirel, bir parti kongresinde 60 yılın hesabını vermek istiyor'' dedi.

İktidarın kendisinden önce hiçbir şey yapılmadığı yönünde söylemlerde bulunduğunu öne süren Cindoruk, ''Demirel, Cumhuriyet'in hesabını vermek üzere hazırlık yapıyor. Kendisini değil, Cumhuriyet'i savunacak'' şeklinde konuştu.

Aynı gazetecinin, Demirel'in miting meydanlarında da görülüp görülmeyeceği sorusuna da Cindoruk, ''O ikinci aşamada. Ümit ediyorum ki bizi yalnız bırakmasın'' yanıtını verdi.

Yorgancılar, Cindoruk'a plaket verdi. Cindoruk, odanın anı defterini imzaladı.

Etiketler :