Demirel'e zehir zemberek sözler

Demirel'e zehir zemberek sözler

Bakan Çelik, resmen intikam alıyor. Bu kez Demirel için öyle sözler söyledi ki resmen savaş ilan etti!

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Gazeteci Ömer Şahin'in Kanal A'da hazırlayıp sunduğu "Görüş Farkı" programında gündemi değerlendirdi. Bakan Çelik, kabine revizyonu ve Mehmet Haberal'ı karşılamaya giden eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'le ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınan Prof.Dr. Mehmet Haberal'ı uğurlamak için havalimanının apronuna kadar giden eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i ağır bir dille eleştirdi.

DEMİREL İÇİN AĞIR SÖZLER

Demirel'in Ergenekon'un arkasında durduğunu iddia eden Çelik, "Bunu siyasi hayatında kara bir leke olarak görüyorum" dedi. Bakan Çelik şunları söyledi:
"Defalarca darbelere maruz kalmış bir siyasetçi olarak, darbe kelimesinin bile kendisini rahatsız etmesi lazım. Keşke Sayın Demirel bu yaşına başına rağmen havaalanına kadar giderek gösterdiği enerjiyi kendisine muhtıra verildiği zaman kaçarak yapmasaydı. Demirel, demokrasi mücadelesi verseydi Türkiye bu noktada olmazdı."

ÇELİK'İN İKİNCİ HEDEF CİNDORUK

AK Parti'ye geçmeden önce DYP milletvekilliği yapan Hüseyin Çelik, Demirel'in yanı sıra Hüsamettin Cindoruk'a da eleştiri oklarını yöneltti.

Cindoruk'un yıllarca insanları kandırdığını ima eden Çelik, "Sayın Cindoruk'u dinlediğim zaman 'Aman Allah'ım' diyorum. Bu bizim tanıdığımız Cindoruk mu, yoksa zaten bu muydu diyorum. Demek ki insanların gözlerini iyi boyadılar. Hayretler içerisindeyim. Bir de Menderes'in avukatı falan dediler, öyle bir sey de yokmuş

Etiketler :