Deniz Baykal: AKP gidici

Deniz Baykal: AKP gidici

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ilk seçimde halkın AKP'yi sandığa gömeceğini söyledi.

İzmir'de ziyaretlerde bulunan CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, AKP iktidarının gidicinin olduğunu belirtti. Yerel seçime başarıylayürüyen İzmir'den de olumlu izlenimlerle mutlu ayrılacağını söyledi.

SEÇİMLERDE UMUTLU

CHP eski Lideri Deniz Baykal da 9 Eylül İzmir'in Kurtuluş Günü dolayısıyla geldiği İzmir'de partililer ve ilçelerde yaptığı ziyaretlerde yerel seçime yönelik çok olumlu izlenimler edindiğini belirtti.

Baykal, gazetecilerin İzmir'de ilçelerde ziyaretleri ve yerel seçime yönelik nasıl bir izlenim edindiği soruları üzerine, İzmir'de seçimlerin CHP etrafında tartışıldığını ve yol aldığını belirtti ve Baykal şöyle devam etti:

BAYKAL: AKP GİDİCİ

Yerel seçimlerin Türkiye'nin geleceği için kırılma noktası, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de fay hattı olacağını kaydeden Baykal, "Yaşanan tüm gelişmelerle AKP iktidarının gidici olduğu ortaya çıkmıştır. Bu süreçten CHP'nin tekrar Türkiye'nin siyasi tablosu içerisinde daha belirleyici, haklılığı anlaşılmıştır. CHP'nin daha güçlü şekilde çıkacağına inanıyorum" yanıtını verdi.ENSONHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.