Deniz Baykal'dan Mustafa Sarıgül yorumu

Deniz Baykal'dan Mustafa Sarıgül yorumu

Deniz Baykal, Mustafa Sarıgül üzerinden başlayan polemiği yorumladı.

Eylül'de CHP'ye katılacağı iddia edilen Mustafa Sarıgül için Deniz Baykal "Kişilerle ilgilenmiyorum, kişi siyaseti yapmadım yapmam " dedi.

CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal, ailesi ile birlikte Bodrum Türkbükü Hebil Koy mevkiindeki Voyage Otel'de tatiline devam ediyor. Deniz Baykal ve ailesine, işadamı-CHP PM eski Üyesi Korkmaz Karaca da eşlik ediyor.

"KİŞİLERLE MEŞGUL DEĞİLİM"

Tatil yaptığı otelde, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Baykal, Mustafa Sarıgül üzerinden başlayan polemiği de yorumladı. Baykal, Sarıgül'ünİstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olup olmayacağı yönündeki sorulara, "Kişilerle meşgul değilim. Kişi siyaseti yapmadım yapmam. Bunları konuşmam. Benim için asıl olan Türkiyedir ve CHP'dir'' karşlığını verdi.

YENİLİNCE İHRAÇ EDİLDİ

CHP Genel Başkanlığı'na aday olan Mustafa Sarıgül, 29 Ocak 2005'te Ankara'da yapılan 13. Olağanüstü CHP Kurultayı'nda Deniz Baykal karşısında büyük bir hezimete uğradı. 24 Mart 2005'te, CHP Yüksek Disiplin Kurulu tarafından "Kurultayı arbede ve şiddet ortamına çevirdiği" gerekçesiyle CHP'den ihraç edildi.yazete.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.