DF'i 161 ÖĞRENCİYE BOT VERDİ

DF'i 161 ÖĞRENCİYE BOT VERDİ

Türkiye Deniz Feneri Derneği soğuk kış günlerinde yurdun dört bir yanında yoksul evleri şenlendiriyor.

Türkiye Deniz Feneri Derneği soğuk kış günlerinde yurdun dört bir yanında yoksul evleri şenlendiriyor.

Isparta ve Burdur illerinde karın, kışın kendini en çok hissettirdiği yoksul muhitlerde yardım çalışmaları devam ediyor.

Deniz Feneri Derneği ekipleri, Burdur Çavdır ilçesi Kozağaç ilk öğretim okulunda 58 öğrenciye, Isparta Sav İlköğretim Okulunda 40 öğrenciye, Sütçüler ilçesi Beydili Köyü Şehit Mustafa Yıldırım İlköğretim Okulunda ise 63 öğrenciye kışlık bot armağan etti.

161 öğrenci ayaklarındaki yırtık, su geçiren, naylon, abisinden yada ablasından kalma eski ayakkabıları çıkararak yerine ayaklarını sıcacık tutan sevdikleri model ve renkteki ayakkabıları giydi.

Eskiye çıkarıp yeni giyme sırasında, soğuk elli, kırmızı yanaklı, ışıl ışıl gözlü, çocuk yüzlerin hepsinde sıcacık gülümsemeler oluştu.

Onlar Deniz Feneri Derneğine teşekkür ederken, bu soğuk günlerde çok uzak köylerin bizim olan çocuklarını unutmayan bağışçılarımıza bir kez daha minnettar kaldık.

Deniz Feneri Derneği bugüne kadar yaklaşık 500 bin çocuğumuzun okula devam edebilmesi için çeşitli desteklerde bulundu.

1998 yılından beri “son yoksula ulaşıncaya kadar” sloganı ile yollarda olan Deniz Feneri Derneği ekipleri çeşitli mihrakların türlü yaftalamalarına rağmen yardım çalışmalarını hiç durdurmadan devam ediyor.

Bu iyilik yollarının kapanmaması için maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen hayırsever kişilere teşekkür ediyoruz.

BİLGİ İÇİN :

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.