Deniz Feneri’nden KPSS Açıklaması

Deniz Feneri’nden KPSS Açıklaması

Ramazan ayına girilirken şer odakları yine sahnede…

Bazı çevreler, Deniz Feneri’ne çamur atmak için her fırsatı değerlendirmekteler. Şimdi yeni bahane KPSS soruları.

 

07.07.2012 tarihinde yapılan KPSS sınav sorularının dışarıya sızdırıldığı iddiaları bahane edilerek, bazı siyasiler ve medya organları, Deniz Feneri Derneği’ne karşı, yeniden saldırı başlatmışlardır.

 

Yapılan açıklamalarda, gazete ve televizyonlarda yapılan haber ve yorumlarda, uzaktan yakından hiçbir ilgisi olmadığı halde Deniz Feneri Derneği’nin tüzelkişiliği, haksız ve kasıtlı olarak hedef alınmıştır.

 

KPSS sınav soruları ile ilgili hukuk dışı bir uygulama söz konusu olduysa bu durum yargı mercilerinin sahasıyla ilgilidir.

 

Derneğimizle ilgili olmayan bu konu ele alınırken logomuzun kullanılması, Deniz Feneri adının altının çizilmesi masum bir habercilik refleksinden ibret değildir.

 

Ramazan ayına girerken bazı siyasi çevrelerin ve medya gruplarının Deniz Feneri Derneği’ne karşı yılardır sürdürdükleri karalama kampanyasına benzer hazırlıklar içinde oldukları anlaşılmaktadır.

 

Deniz Feneri 1998 yılından beri “sadece iyilik” demiş, sadece iyilikle meşgul olmuştur. Derdimiz, -yıllardır yaptığımız gibi- daha çok gönlü kırık insanımızın yüreğine sevinç koymaktır.
 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur


Deniz Feneri Derneği

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.