Deniz Feneri Kurbanlarınızı Yoksullara Ulaştırıyor

Deniz Feneri Kurbanlarınızı Yoksullara Ulaştırıyor

Yıllardır kendisine emanet edilen iyilikleri gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Deniz Feneri bu yıl da hayırseverlerin kurbanlarını keserek yoksullara dağıtacak.

Deniz Feneri Derneği hayırseverlerin kurban vekâletlerini İslami kurallara uygun olarak yerine getiriyor. Kesim sırasında Deniz Feneri görevlileri, noter ve veteriner hazır bulunuyor.

 

Kurban etleri ülkemizin dört bir yanındaki dul, yetim ve öksüzler başta olmak üzere, Deniz Feneri tarafından yoksulluğu tespit edilmiş on binlerce aileye dağıtılıyor.

 

Deniz Feneri 2011 Kurban Organizasyonu

Deniz Feneri bu yıl, TürkiyeSudan, Bangladeş, Nijer, Pakistan, Somali, Filistin, Makedonya ve kurban keserek ihtiyaç sahiplerine dağıtacak.  Kurban bayramı boyunca yaklaşık 70.000 kişi kurban etinden istifade edecek.

Kurban hisse bedeli

Deniz Feneri kurban organizasyonunda hisse bedelini yurt içi 490 TL, yurt dışı 220 TL olarak belirledi.  

 

Kurban Kesim Bilgilendirmesi

Deniz Feneri, bağışçılarını kurbanlar kesilir kesilmez sms ile, bayramı sonrasında ise kurban kesim sertifikası ile bilgilendiriyor.  Deniz Feneri ayrıca yurt içi kesimlerde bağışçılarına isimlerinin okunarak kurbanlarının kesildiğini gösteren, kişiye özel görüntüler de ulaştıracak.

 

2 Dakikada Kurban Bağışı

Deniz Feneri, bağışçılarına iki dakikada kurban bağışı yapma imkânı sunuyor. www.denizfeneri.org.tr adresli internet sitesinden 0212 414 60 60 no’lu çağrı merkezinden ya da 0212 510 90 90 no’lu telebağış hattından Deniz Feneri’ne kredi kartı ile 2 dakikada kurban bağışı yapmak mümkün.

Deniz Feneri, kredi kartı kullanmayan bağışçıları için de Halkbank, Türkiye Finans, Ziraat Bankası, Kuveyt Türk, Albaraka Türk, Bank Asya ve Vakıfbank şubelerinden tahsilat ekranları sayesinde kolayca bağış yapma imkânı sunuyor.
Deniz Feneri’ne ayrıca Garanti, Yapı Kredi, Akbank, İş Bankası aracılığıyla da kurban bağışı yapılabiliyor. (Not: Bu bankalardan yapılan kurban bağışlarının dekontunu derneğin 0212 415 61 61’e fakslamak gerekiyor.)

 

Deniz Feneri Derneği’ne, ayrıca çeşitli noktalarda açılacak tanıtım ve bağış kabul stantlarından ve dernek merkezlerinden de kurban bağışı yapılabiliyor.  

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.