Deniz Feneri’nden Bursa Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

Deniz Feneri’nden Bursa Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

Deniz Feneri Derneği heyeti Bursa’daki temasları kapsamında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi makamında ziyaret etti.

Deniz Feneri Derneği heyeti Bursa’daki temasları kapsamında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi makamında ziyaret etti.

 

 

Deniz Feneri Derneği İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Kurulu Üyesi Mustafa Yüce, İstanbul Şube Koordinatörü Yusuf Baykal, Genel Merkez İletişim Koordinatörü Recep Koçak ve Deniz Feneri Bursa gönüllüleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye bir nezaket ziyaretinde bulundu.

 

 

Görüşmede Bursa’da yapılabilecek yardım faaliyetleri konusunda karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Başkan Recep Altepe, devletin ihtiyaç sahibi vatandaşlara tanıdığı haklar ve belediyelerin çalışmaları sebebiyle önemli bir rahatlama yaşandığını, vatandaşın gıda ihtiyacı kalmadığını söyledi ve yardım kuruluşlarımızın eğitim çalışmalarına, vasıflı insan yetiştirmeye ve öğrenci yurtları açma gayretlerine ağırlık vermelerinin daha doğru olacağını ifade etti.

 

 

Deniz Feneri heyeti ise, Türkiye’nin bütün bölgelerinde yıllardır yürüttükleri yardımlarla birlikte, dünyanın 60 ülkesinde de yardım çalışması yaptıklarını, okullar, öğrenci yurtları ve sağlık merkezleri açtıklarını, temiz içme suyu temini için çok sayıda kuyu açtıklarını anlattı.

 

 

Heyet sözcüleri, Bursa’dan yardım için başvuru yapan ve dernek görevlilerinin sosyal incelmeleri sonunda ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettikleri ailelere gıda, giyim ve nakit yardımlarına devam ettiklerini dile getirdiler.

 

 

Başkan Altepe, Deniz Feneri’nin özellikle de eğitim alanında gerçekleştireceği projelere destek sözü verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.