Deniz Seki Paris'te görüldü

Deniz Seki Paris'te görüldü

Hakkında kesinleşen hapis cezasının ardından sırra kadem basan Deniz Seki'nin Yunanistan'dan Fransa'ya kaçtığı iddia edildi

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında 6 yıl 3 ay hapis cezası çıkan Deniz Seki, kararın ardından kayıplara karıştı.

ÖNCE YUNANİSTAN'A KAÇTI

Kanser olduğu iddiasıyla hakkındaki infaz kararının ertelenmesini talep eden Seki, bu başvurusu olumsuz sonuçlanınca iddiaya göre Yunan Adaları'ndan birine kaçtı. 30 Mayıs 2014 tarihinde hakkında çıkan yakalama kararıyla Komşu'ya giden ünlü şarkıcı, yeni bir iddiaya göre ülke değiştirdi.

GÖZLÜĞÜNÜ HİÇ ÇIKARMIYOR

Deniz yoluyla gittiği Yunanistan'dan yine deniz yolunu kullanarak Fransa'ya geçen Deniz Seki, söylenenlere göre önceki gün Paris'te görüldü. Fark edilmemek için saçlarını sapsarıya boyattığı da söylenen Seki, tanınmamak için de güneş gözlüksüz dolaşmıyor.

FARK EDİLİNCE MAĞAZAYA DALDI

Önceki gün Paris'e tatil için giden Türk bir çiftin tanıdığı Deniz Seki, fark edildiğini anlayınca kendisini hemen bir mağazanın içerisine attı. Bu sayede fotoğraflarının çekilmesini de önleyen Seki'nin yanında kadın bir arkadaşının da olduğu söylentiler arasında.

PARİS'İ DAHA ÖNCE DE TERCİH ETMİŞTİ

Ünlü şarkıcı, yasak aşkı Hüsnü Şenlendirici yüzünden 2008'de yaşadığı sıkıntılı dönemde de soluğu Fransa'da almıştı. Seki, yine 2012 yılında da 'Uyan' şarkısını klip çekmek için Fransa'ya gitti. Seki; defalarca da alışveriş için soluğu Paris'te aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.