Deniz'deki şantaj çetesi

Deniz'deki şantaj çetesi

Kafes iddianamesin bilgi ve ifadeler Deniz Kuvvetleri’ndeki şantaj mekanizmasının omurgasını, fuhuş çetesinin oluşturduğunu gözler önüne serdi

Kafes Eylem Planı iddianamesine daha önce de yansıyan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki fuhuş çetesi iddiaları ek delil klasörlerinde de ayrıntılarıyla yer aldı. Kuzey Deniz Saha eski Komutanı emekli Koramiral Feyyaz Öğütçü ile ilgili 'fuhuş çetesi' iddialarının yer aldığı belgeler Öğütçü'ye de soruldu. Ergenekon 3. iddianamesinde hakkında 'ayrıca soruşturma yürütülen' isimler arasında yer alan tutuklu sanık Deniz Astsubay Ahmet Şafak Serpin'in evinde bulunan CD, Deniz Kuvvetleri içerisindeki 'fuhuş çetesini' gözler önüne serdi.

‘TARİHİ VE YERİ AYARLA’

Kafes planının 2 nolu ek delil klasöründe; 'CC SAT' yazılı bir CD'de 'Fyz Baha Amr Linkler' isimli bir klasörde 'Swingers' isimli bir word dosyası bulunduğu belirtildi. Dosyanın içeriğinde ise "Grup: Feyyaz Öğütçü + Baha E. + Avukat tarih ve yer ayarla araştır" başlıklı bir yazı ile devamında alt alta "Villaposeidon", "Avukat gelecek mi?" ve "Sema C." ibareleri yer aldı. Aynı metnin son bölümünde ise "Geyik değil süper bir paylaşım komutan ve eşleri manyak bir (...) gece yaşayacak, nasıl bir gece olacak tahmin bile edemiyorum. Emir komuta kimde olacak..." şeklinde bir de not aldı.

GOOGLE'DA ARANAN SİTELER

fogutcu@gmail.com hesabı ile google arama motorundan birçok 'eş paylaşım' sitesine girildiğini ortaya koyan delil klasörünün 65. sayfasında aranan kelimeler şu şekilde yer aldı. “Sema c. biyografisi, wifeshare (eş paylaşımı), swıngers (eş paylaşanlar), eş paylaşım hikayeleri."

PAŞA, ASTSUBAYI SUÇLADI

İddialarla ilişkin bilgisine başvurulan Feyyaz Öğütçü fuhuş çetesi ile ilgili dökümandan bilgisi olmadığını belirterek şunları söylüyor: "Ancak beni ve ailemi hedef alan seks kaseti hazırlayan bir grubun böyle bir dokümanı da hazırlaması gayet normaldir. Bu CD'nin SAT Grup Komutanlığı'nda görevli Binbaşı Cengiz Can E. ile o tarihte karargahımda Protokol Şube'de fotoğrafçılık yapan Astsubay Şafak S'nin sapıklık derecesinde sekse düşkünlüğünden faydalanarak yine bu fuhuş çetesi dökümanını hazırlayanlar tarafından düzenlediğini değerlendirmekteyim. Amaç komutanlar dahil subay astsubayları lekeleyerek Deniz Kuvvetleri içerisinde bir çöküntü yaşanmasını sağlamaktır. Nitekim bu düzenlemeler sonucunda Tümamiral Baha Eren istifa etmiş ve Berk Erden isimli bir kurmay albayımızın intiharına neden olmuştur."

Etiketler :