Derbide Kozlar Paylaşılıyor

Derbide Kozlar Paylaşılıyor

Fenerbahçe'nin Gaziantep'te yenilmezlik ünvanını kaybetmesiyle bir o kadar daha değerlenen maçtan G.Saray galibiyetle ayrılma planları yapıyor. Trabzonspor ise kazanmaya çıkıyor. İşte ilk onbirler:

Lige şov yaparak başlayan, ancak son haftalarda ritmini kaybederek Fenerbahçe'nin ardından kalan Galatasaray, Ali Sami Yen'de sezonun en zor maçlarından birine çıkıyor!.. İki maçta 5 puan yitiren Cimbom, kazanıp hem düşüşe son vermek hem de derbi öncesi moral bulmak istiyor.

Bir tarafta lider Fenerbahçe’yle puan farkının daha da fazla açılmasını istemeyen Galatasaray, diğer yanda giderek uzaklaştığı zirve yarışına yeniden ortak olmak isteyen Trabzonspor. Ali Sami Yen, haftanın maçında müthiş bir randevuya sahne olmaya hazırlanıyor.
 
İki takım arasında İstanbul’da oynanan lig maçlarına bakıldığında, özellikle son yıllarda Galatasaray’ın büyük üstünlüğü göze çarpıyor. Cim Bom, son 4 sezonda Bordo-Mavili ekiple sahasında oynadığı lig maçlarının tamamını kazandığı gibi, rakip filelere 10 gol gönderdi, kalesinde ise sadece 2 gol gördü. Genel lig toplamında ise Aslan’ın 31, Trabzon’un 21 galibiyeti bulunuyor, berabere biten maç sayısı 18. Galatasaray’ın attığı 89 gole, Karadeniz temsilcisi 75 golle yanıt verdi.
 
Ankaragücü karşısında alınan 3-0'lık şok mağlubiyetle lider Fenerbahçe'nin 5 puan gerisine düşen Cim Bom'da  hedef kazanarak kötü gidişe son vermek. Sarı-kırmızılılar, ayrıca 3 puan alarak haftaya oynayacağı Fenerbahçe derbisine de moralli çıkmak istiyor.
 
STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
 
GALATASARAY
: Leo Franco, Sabri, Gökhan, Servet, Hakan, Mustafa, Ayhan, Keita, Arda, Aydın, Baros
 
TRABZONSPOR: Sylva, Tayfun, Giray, Egemen, Ferhat, Serkan, Selçuk, Colman, Alanzinho, Gabriç, Umut

CANLI ANLAYIM SAAT 20'DE HABER7.COM'DA

Etiketler :