Derbide Lugano olmayabilir

Derbide Lugano olmayabilir

Fenerbahçe'de Alex, Güiza ve Deivid'ten sonra şimdi de Lugano şoku yaşanıyor.

Fenerbahçe'de Alex, Güiza ve Deivid'ten sonra şimdi de Lugano şoku yaşanıyor. Uruguay Milli Takımı'nın Arjantin ile yaptığı maçta sağ arka adalesinde ödem oluşan ve tedbir amaçlı Antep'e götürülmeyen Lugano'nun durumunun ciddi olduğu anlaşıldı.

Salı günü özel olarak kontrollerden geçirilecek olan Lugano'nun büyük olasılıkla Steaua Bükreş ile oynanacak maç için Romanya'ya da götürülmeyeceği ortaya çıktı. Doktorlar Lugano'yu pazar günü oynanacak Galatasaray maçına yetiştirmek için yoğun çaba harcarken, gözler bir başka sakat Kaptan Alex'e çevrildi.

Brezilyalı yıldız bu sabah ilk kez antrenmana çıkarken, takımdan ayrı olarak özel bir çalışma yaptı. Alex'in antrenmanda yer alması sarı lacivertli teknik heyette sevinçle karşılandı.

Teknik direktör Daum'un sabah ki çalışma sonrası Alex ile başbaşa da bir görüşme yaptığı öğrenildi. Görüşmede Alex'in, "Henüz tam iyileşmedim ama bu maçta oynamayı çok istiyorum. Pazar gününe kadar elimden gelen herşeyi yapıp hazır duruma geleceğim" dediği bildirildi.

Alex'ten gelen bu haberle yüzü gülen teknik direktör Daum, Güiza konusunda ise istediği sonuçlara ulaşamadı. İspanyol golcünün sakatlığında iyileşme olmadığı ve derbi maça yetişmesinin çok zor olduğu öğrenildi.

Etiketler :