Devlet Bahçeli: Bu oyunu bozmazsam namerdim

Devlet Bahçeli: Bu oyunu bozmazsam namerdim

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Paralelin bünyemize el geçirmesini hiçbir bedbaht göremeyecektir" dedi.

Bahçeli, MHP Kayseri İl Başkanlığının bir düğün salonunda düzenlediği iftar programında partililerle bir araya geldi.

İftarın ardından konuşan Bahçeli, mensubu olmakla övündükleri Türk-İslam davasının oyunları boza boza bugünlere geldiğini belirtti.

47 yıldır önlerine engel çıkardıklarını, şehadet ve mahkumiyetlerle sınandıklarını, yokluk ve mağduriyetlerle imtihan edildiklerini yine de namerde el açmadıklarını, geleneklerinden kopmadıklarını, zehirli vaatlere, yoldan çıkarmak isteyenlere kanmadıklarını ifade eden Bahçeli, "Çünkü biz Türk tarihinin sırtımıza yüklediği yüksek sorumluluğun idrakindeydik. İnanmadığımız hiçbir ilişkinin yanında olmadık, paylaşmadığımız hiçbir görüş ve düşüncenin kıyısında, köşesinde yer almadık. Hamdolsun ki yolumuz doğrudur, fikirlerimiz doğrudur, davamız ve gönül veren ülküdaşlarımız doğrudur."dedi.

"Davaya sadakat onurdur" diyen Bahçeli, şöyle konuştu:

"Onur insana mahsustur. Onurlu bir dava adamı için oyunların bozulması, kumpas duvarlarının altüstü edilmesi şarttır, namus meselesidir. İşte sizler bunu yapacaksınız. İşte sizin gibi samimiyet burçları, Milliyetçi, Ülkücü Hareket'e leke sürmeye çalışan namertlerin oyunlarını başlarına geçirecek. İnanıyorum ki sancağı düşürmeyeceksiniz. On yıllardır elden ele taşınarak bugünlere ulaşan üç hilali, değişim kisvesi altında tasfiye ve silme girişimine sessiz kalmayacak, bu oyuna gelmeyeceksiniz. Dahası niyet sahiplerini şaşkına çevirecek, oyunlarını bozacaksınız. Hepiniz bayraksınız, hepiniz vatansınız, hepiniz Türklüğün timsali ve umudusunuz. Bu umuda kara çaldırmayın. Bu umudu boşa çıkarmayın. Oyunu bozun, oyunculara hak ettikleri dersi sonuna kadar verin."

"BIRAKIP GİDENLER, FİKRİ SAVRULMA YAŞAYANLAR"

Bahçeli, her milliyetçinin ülkücü olmadığını ancak ülkücü olmak için milliyetçi olmanın ön şart olduğunu vurgulayarak, milliyetçiliğin milletine mensubiyetin, heyecan ve hamaseti aşan bir idrak hali ile kavranması olduğunu, ülkücülüğün ise milliyetçilik fikriyat ve hissiyatının gönül, vicdan ve ruhlarda yükseltilerek sonsuza kadar yaşatılması için her alanda verilen imanlı bir mücadele olduğunu anlattı.

Kendilerini çekemeyenlerin, yarı yolda bırakıp gidenlerin, başkalarının oyunlarında figüran olmayı tercih edenlerin, nefesleri kesilip fikri savrulma yaşayanlar olduğunu söyleyen Bahçeli, şöyle devam etti:

"Geçmişte bizim kullandığımız 'Değişecek, her şey değişecek' sözünü anlamından soyutlayıp kendilerine mal edenler, aslında değişe değişe değişe omurgalarını kaybetmişler, yörüngelerinden kopmuşlardır. Fason fikirlere, vizyonsuz yorumlara, içi boş sloganlara, başkalarının yazdığı oyunlara hizmetkarlık yapanlar, içlerine sinsice yerleştirilmiş virüsleri taşıyan süslenmiş kavramlarla bütün benliğimizi yiyerek tüketmenin arayışındadır. Bunların şer maksatları açıktır. MHP geriye düşürülürseTürkiye'nin bölünmesi kolaylaşacaktır. Paradigma aşısı tutarsa MHP tökezleyecek, yıkılacaktır. Bunun karşılığında hırsız, hain, rüşvetçi, müzakereci çevreler kazançlı çıkacaktır."

"OKYANUS ÖTESİ TEZGAHIN BAŞINDA"

Bahçeli, "Parti için demokrasi olsun" diyenlerin bu oyunun bir parçası olduğunu savunarak,"Şahsi beklentileri karşılanmayan ve nefsine esir düşmüş kim varsa, oyunun içindedir. Okyanus ötesi tezgahın başında, oyunun kurucusudur. Paralel çetenin kalemşörleri, Türk düşmanları, Türkiye muhalifleri, iç ve dış karanlık odaklar, malum terör örgütleri, bir kısım medya ve sermaye sahipleri oyunun içindedir. Siz bakmayın AKP'nin paralel husumetine, Pensilvanya ile kaçak saray, MHP karşısında yeni bir ittifak kurmuştur. Aleyhimizde verilen AKP ile cemaat mensubu hakimlerin ortaklaşa sonuçlandırdıkları Yargıtay kararı, bunun en açık delilidir." ifadelerini kullandı.

"Değişim olursa iktidar olunacak gibi sapkın bir iddia olduğuna" dikkati çeken Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Değişim gerçekleşirse oy oranı yüzde 20'leri aşacakmış. Çarpıtma bu kadar ileridir. Yani biz başkalaşarak iktidara gelecekmişiz. Temellerimizden ayrılırsak Başbakanlıkın kapısı açıkmış. Bu sefil tez ve iddiaları dillendirenlerin utanma duyguları hiç kalmamıştır. Tavşan parti kurmak için zemin yoklayarak, kır atçıları toplayarak siyasi tasarıma koyulanlar, Milliyetçi, Ülkücü Hareket'i ne zannetmektedir? Madem iktidara bu kadar yaklaşmışlardı, MHP'de aktif görev yaparken ne yapıyorlar, neyle uğraşıyorlar, hangi hile ve desisenin peşinde koşuyorlardı? Bahsedilen iktidar kimin iktidarıdır? Paralelin siyasi bünyemize el geçirmesi iktidar görülüyor ve ima ediliyorsa bunu hiçbir bedbaht göremeyecektir. Eğer Pensilvanya'nın kılıcını kır atın üzerinden sallayarak bozkurdu köleleştirme oyunu sonuç verirse ve biz buna engel olamazsak biliniz ki hayat bize haram olsun. 47 yılın tamamında bulunan, milletine ve dava arkadaşlarına sevdalı bir ülkücü olarak bu oyunu bozmazsam, oyuncuların foyasını ortaya çıkarmazsam namerdim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.