Devlet Bahçeli İdris Naim Şahin'e sahip çıktı

Devlet Bahçeli İdris Naim Şahin'e sahip çıktı

Bakan İdris Naim Şahin'in görevden alınmasını eleştiren Bahçeli: "AKP'nin yüz akı bakanı kurban verildi." dedi..

Afrika gezisi sonrası 'Her an her şey olabilir' diyerek kabine değişikliği sinyalini veren Başbakan, kabinedeki dört bakanını değiştirdi. İdris Naim Şahin'in yerine Muammer Güler İçişleri, Ertuğrul Günay'ın yerine Ömer Çelik Kültür ve Turizm, Ömer Dinçer'in yerine Nabi Avcı Milli Eğitim, Recep Akdağ'ın yerine Mehmet Müezzinoğlu Sağlık Bakanı oldu.

KABİNE REVİZYONU BAHÇELİ'NİN GÜNDEMİNDEYDİ

Bakanlar Kurulu'ndaki bu değişiklik bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de gündemindeydi. Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in görevden alınmasını eleştirdi: "Başbakan AKP'nin yüz akı bakanını kurban vermiştir" dedi.

''MHP BU REZİLLİKLERE ORTAK OLUR MU?''

Başbakan'a ve AK Parti'ye son Kürt açılımıyla ilgili eleştiriler yönelten Bahçeli, "Türk milleti İmralı canisine boşuna "bebek katili" dememiştir. Hangi birini yok sayalım. AKP affetse bile Allah ve vatansever affeder mi Drakulaları bağışlar mı? MHP bu rezilliklere ortak olur mu, göz yumar mı?''  diye sordu.

''EV HAPSİ HAZIRLANIYOR''

Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: ''Terörist başının istediği ev hapsi bizzat İmralı'da hazırlanmakta ve oluşturulmaktadır. İmralı canisi 12 kötü adamın desteğiyle rahata kavuşmuş ve üstelik çözüm mihrabı haline gelmiştir. Şimdi de jimnastik yapmasına imkan tanıyan yeni girişim başlamıştır.'' dedi.

''AK PARTİ'NİN YÜZ AKI BAKANI''

Kabinedeki revizyon konusuna da değinen Bahçeli, Erdoğan'a ve AK Parti'ye yüklendi: "AKP'nin yüz akı olan İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin'in İmralı sürecine kurban verilmesi durumu anlatmakta ve Başbakan Erdoğan'ın düşüncelerini ortaya koymaktadır." dedi.

''BARIŞ GÜVERCİNİ UÇURAN BAKAN''

İdris Naim Şahin'e sahip çıkan Bahçeli, yeni İçişleri Bakanı'nı eleştirdi.''AK Parti'nin kurma kolu ile çalışan malum sözcülerinin birden bire dut yemiş bülbüle dönüşmeleri akla ziyan manzaraları ortaya çıkarmıştır. Barış güvercinleri uçuracağını söyleyen yeni bakan da güvercinlere takla attırmaktan başka bir şey yapmayacak bölücü terör örgütünün değirmenine su taşıyacaktır. Hükümet resmen oyuncak olmuş batağa saplanmıştır. Bize Yavru muhalefet diyerek küçümseyici konuşan başbakan'a tavsiyemiz gerçeklere başını çevirerek partisinin kimlerin yaması haline getirdiğini görmesi, başka yerlerde dedikodu yapacağına kendi söküğünü dikmesidir'' dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.