Devlet Bahçeli: Kandil hükümeti top gibi çevirdi

Devlet Bahçeli: Kandil hükümeti top gibi çevirdi

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup konuşmasında konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli son grup toplantısında hükümeti çok sert sözlerle eleştirdi. AKP'yi Kandil'in topaçı olmakla suçlayan Bahçeli Erdoğan'ın hesap vermesi gerektiğini söyledi.

İşte Devlet Bahçeli'nin konuşması:

Bayramı geride bıraktık. Kurbanlarımızı kestik, Allah'a daha yakın olmaya çalıştık. Bayramlarda dostluk, kardeşlik bapları pekişirken. Küslükler gerilemektedir. Ne yazık ki bayram süresince Ortadoğu'da olaylar durmamıştır. Vahşi saldırıları kınıyorum.

BAŞBAKAN TRAFİĞE KAFA YORMALIDIR

Bizleri üzen trafik kazaları hepimizi kedere boğmuştur. Trafik terörü bayramı gölgelemiştir. İnsanlarımızın can güvenliği çok önemlidir. Başbakan trafikteki keşmekeşe kafa yormalıdır. Uzun yolları bitirecek, yolları düzeltecek her adımı onaylıyoruz, bunu da buradan belirtmek isterim. Trafik terörünün belini kıracak vizyonlar kazaların önüne geçecektir.

AKP EYYAMCI VE AVM'CİDİR

AKP eyyamcı olduğu kadar AVM'cidir. Esnaf kardeşlerimizi zor durumda bırakan AVM'lerle ilgili düzenleme gerektirmektedir.

Esnafımızın yanında olacağız. AKP hükümetinin çarpık dış politikası ülkeyi bataklığa sürüklemektedir. Hükümetin milli çıkarlara uygun olamayan politikaları bizi bitirmiştir.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta kaçırılan pilotlarımız hükümetin iflas etmiş dış politikası yüzündendir. 71 günlük esaretin bitmesi mutluluk vericidir. Buradan pilotlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

HÜKÜMET TERÖR ÖRGÜTLERİYLE ORTAKLIK YAPMAKTADIR

Dokuz lübnanlının kaçırılması mezhep savaşlarının içindedir. Türkiyeortadoğudaki savaşa çekilmek istenmektedir. AKP hükümeti tüm örgütleriyle görüşmektedir. Hükümetin terör örgütleriyle iş birliği yapması Türk milletine nankörlüktür.

Türkiye örtülü operasyonların hedefi haline gelmiştir. Zira 2 pilotumuzun  yaşadıklarını hesap vermelidir. Hükümet bunun bedelini ödemelidir.Başbakan Erdoğan af dilemelidir. Pilotlarımızın kurtarılması zafer değildir. AKP hükümeti sorgulanmalı ve yargılanmalıdır. Havalimanına gidip karşılayan Erdoğan sanki bir zafer kazanmış gibi hareket etmiştir.

Bu işin başında Katar vardır. Katar rehine merkezi olmuştur. Hükümet pilotlarımızın can güvenliği nedeniyle gayri meşru politikalar yüzünden olmuştur.

ÜLKE PKK'YA TESLİM OLDU

İktidarın seçimle değişmesi demokrasinin olmaz kuralıdır. Demokrasi sadece sandıktan ibaret değildir.

İktidar partisi her türlü baskıyı yaparak demokrasi adını kullanamaz. Yüksek standartlı demorkasi ayrışmaya değil birleşmeye yöneliktir.

Ülkemizin en büyük eksiği çok sesliliktir. Henüz bölünerek demorkasi gelmiş bir ülke görülmemiştir. Başbakan'ın anladığı demokrasi PKK'ya teslim olmaktır.

KANDİL AKP'Yİ KRİŞTEK GİBİ ÇEVİRDİ

Vatanımızın milletimizin düşmanları kazandığı ileri demokrasi olmuyor.  PKK sözde şehitlik açmaktadır. İmralı canisi ile pazarlıklar sürmektedir. Başbakan sessiz sedasız şekilde yoluna devam etmektedir. Başbakan PKK'nın değirmenine su taşımaktadır.

Bu toprakların altında yatan şehitleri yok saymak, pkklıları şehit saymak hepimize hakaret etmektir. Bir vatanda iki ayrı şehitlik olmaz sayın Erdoğan. Şehitle cesedin birbirine karışması ne demektir?

İmralı canisi, BDP ve Kandil AKP'yi topaç gibi çevirmiştir.  Bizim Adana'da bir tabir var kiriştek gibi çevirmek. İşte AKP'nin durumu budur.YAZETE

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.