Bahçeli'den Erdoğan'a 4+4+4 tepkisi

Bahçeli'den Erdoğan'a 4+4+4 tepkisi

Devlet Bahçeli, parti grubu konuşmasında hükümete, 4+4+4 düzenlemesiyle ilgili yaşananlardan ötürü sert çıktı..

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında gündeme dair gelişmeleri değerlendirdi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

"BU AHLAKSIZLIKTIR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın sağlığı ile ilgili iddialar içeren Wikileaks belgelerine dayanılarak yapılan haberleri eleştirerdi.

Bahçeli, "Bir insanın sağlığı üzerinde soru işareti oluşturmak, belirsizliği körüklemek ve insan ömrüne kulaktan dolma şayialarla vade biçmek en hafif tabiriyle ahlaksızlık ve utanmazlıktır" dedi.

11 İŞÇİNİN ÖLÜMÜ

11 işçi kardeşimiz hayatını kaybetmiştir. Bu olay tüm yönleriyle aydınlatılmalıdır. Ekmeklerini kazanma telaşında hayatını kaybeden işçilerimizin hakları aranmalıdır.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ!..

İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜNÜN 91. YILDÖNÜMÜ

Dün İstiklal Marşımızın kabulünü kutladık. 12 Mart 1921’de TBMM üyeleri tarafından kabul edilişini tekrar anıyor ve sahipleniyoruz. Ezelden beri hür yaşanmış bir milleti farklı bir bağımsızlık mücadelesine yönelten ağır şartlar milletimizi felakete sürüklemeye başlamıştır. Amacımız vatanımıza sahip çıkmak ve Cumhuriyetimiz sonsuza kadar yaşatmaktır.

“KENE GİBİ KAN EMİYORLAR”

Hükümet, aziz milletimizin kene gibi kanını emmektedir. İktidar partisi ülkemizi bunaltmaktadır. İktidar zihniyeti diktatörlük emareleri göstermektedir. Ülkemizi gerilimli bir yuvanın içine yuvarlamıştır. Devletin çatısını uçurmak için düzenek hazırlayan bu kara siyasettir. Geçmişin reddedilmesini, ayrımcılığı kuvvetlenmesini ön alan AKP siyasetidir. Başbakan’ın partisinin değişimin lokomotifi olarak göstermesi boştur. AKP zihniyeti her şeyi kendine göre yargılamıştır.

4+4+4 EĞİTİM SİSTEMİ

Milli eğitim sistemindeki değişikliğin, komisyonda görüşülmesi sırasında yaşananlar AKP’nin kabalığı, eşkıyalığından ibarettir. Sağlıklı bir değerlendirmeye tabii tutmadan eğitimdeki yeni düzenleme teklifi çok sancılı bir sürecin kapısını aralamıştır. AKP’nin yeni teklifi sorunlu ve sancılı bir sürecin kapısını aralamıştır. Yeni düzenlemenin yangından mal kaçırır gibi kanunlaştırmaya çalışıyorsa. Bunun adı dünyanın her yerinde despotluk olarak adlandırılacaktır. Kanun teklifi görüşülürken, iktidarın terör estiren tavırları yozlaşmanın göstergesidir. Eğitim insan ve toplum hayatında önemli bir yere sahiptir, değişiklikte herkesin görüşü alınmalıdır.

“NAZİ HÜKÜMETİNE BİLE TAŞ ÇIKARTTILAR”

İktidar partisi Milli Eğitim Komisyonu’nda terör estirdi. AKP Alman Nazi hükümetine bile taş çıkarmıştır. Teklif demokratik müzakereden sonra zerre kadar nasibini almadı. Yasa teklifinin mutlaka geri çekilmesi gerekmektedir. Anayasa konusundaki uzlaşma arayışı son gelişmelerle çelişiyor.

“SORUMLU BAŞBAKAN OLUR”

Bundan sonra herhangi bir vekilin kılına zarar gelirse, bunun suçlusu Başbakan’dır. Kanun teklifinin içeriğinde neyin olup olmadığını, görüşmesinde birle anormallikler görünmektedir. AKP demokratik değerleri buharlaştırmaktadır. AKP demokrasiyi maskaraya çevirmiştir.

KOMİSYONDAKİ KAVGA

Türkiye AKP sorunu yaşamakta ve AKP agresifliğiyle sarsılmaktadır. Kürsü işgallerinin, hakaretlerin yaşanması milletvekilleri açısından utanç vericidir. 4+4+4 eğitim sistemi son derece antidemokratiktir. Erdoğan’ın “herkes hazmetmek zorunda” sözleri zaten AKP’nin zihniyetini göstermektedir. AKP’nin niyeti şimdiden bellidir. Teklifin komisyonda kabul edilmesi demokratik değildir. Yeni eğitim sistemi PKK’nın bir kolu olarak kendini göstermiştir. AKP’nin amacı geleceğimizi esaret altına almak için gencecik ümitleri parçalamaya çalışmaktır. Allahın izniyle buna gücü yetmeyecektir. AKP’nin planladığı eğitim sistemi çelişkilerle doludur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.