Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması

Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması

MHP Lideri Devlet Bahçeli, grup konuşmasında partililere seslendi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında Kobani eylemlerine değindi. Bahçeli, İstanbul'da eylem yaparak ortalığı savaş alanına çevirenlere"Kendinize güveniyorsanız, sıkıyorsa IŞİD'in karşısına çıkın da görelim. Sokakları birbirine katan, ortalığı savaş alanına çevirenler size sesleniyorum: Kobani'de IŞİD terörü sizi bekliyor ne duruyorsunuz, ne korkuyorsunuz? " dedi.

Devlet Bahçeli'nin konuşmalarının satır başları;

ŞU BARBARLIĞA BAKIN

"Bu memleketin ekmeğini yiyenlerin kan dökmesi anlaşılmaz. PKK, HDP ile birlikte ülke içinde yapılaşmıştır. HDP, PKK hesabına çalışmaktadır. Kobani bahanesiyle 37 ilimizde 1433 olay çıkarmıştır. Şu barbarlığa bakınız ki, çocuk yuvaları, kızılay kan merkezi bile saldırıya uğradı. 1107 araç kullanılamaz hale getirilmiştir.

ÇÖZÜM SÜRECİ HAYDUTLARI YÜREKLENDİRDİ

MHP olarak bu saldırganları şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Çözüm süreci haydutları yüreklendirmiştir.Türkiye'nin sahipsiz olduğunu kimse düşünmesin.

BAYRAĞIMIZA GÖZ DİKEN ŞEREFSİZLER MEYDANI BOŞ BULDU

AKP'nin çözüm ortakları Kobani aşısıyla çılgına dönmüştür. Bağımsızlığımıza, bayrağımıza göz diken şerefsizler meydanı boş bulmuştur. Bayrak yakılıyorsa artık düşünme zamanı gelmiştir. Bayrak şereftir, bayrak onurdur. Artık Türkiye kazanmalıdır. Zulümden şikayet edenler zulüm yapmıştır. Şehitlerimizin ailelerine bir kez daha Allah'tan rahmet ve sabır diliyorum.

KOBANİ'DE IŞİD SİZİ BEKLİYOR NE DURUYORSUNUZ

İstanbul'da bağıranlara sesleniyorum: Kendinize güveniyorsanız, sıkıyorsa IŞİD'in karşısına çıkın da görelim. Sokakları birbirine katan, ortalığı savaş alanına çevirenler size sesleniyorum: Kobani'de IŞİD terörü sizi bekliyor ne duruyorsunuz, ne korkuyorsunuz?

PYD'Yİ MEŞRU GÖRMEK PKK'YI MEŞRULAŞTIRMAKTIR

Kobani'de sadece PYD varsa yardım konvoyları kime gidiyor? PYD'yi meşru görmek PKK'yı meşrulaştırmaktır. Hükümet, PKK ya da PYD değil, tüm dikkatini Esad'a çevirmiş durumda. Peki hükümet, Suriye'de terörist diye hitap edilen kişilere Türkiye'de ne eğitimi verilecek? Hükümet, ABD'nin tuzağına düştüğünü görmüyor mu? ABD, Erdoğan ile Davutoğlu'nu ele almıştır. Bir örgüt iki ülkede terör estiriyor dünya izliyorsa plan vardır.

10 Ağustos'ta tiran mı yoksa cumhurbaşkanı mı seçildi? Erdoğan, siyaset yapmaya devam ederse sadece hükümeti muhatap alırız. Cumhurbaşkanı, siyasi partililerle böyle kavga edemez, Erdoğan cumhurbaşkanı ise devlet yükümlülüklerine uymak zorundadır.

HSYK SEÇİMLERİNİN ACI TARAFI

HSYK seçimleri yapıldı. Seçilen yeni HSYK üyelerine başarılar diliyorum. HSYK seçimlerinin hükümet ile cemaat arasında geçtiği izlenimi meselenin acı tarafıdır. Yargı hiçbir vesayetin telkininde olamayacak özel bir alandır. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.