Devletin zirvesi düğünde buluştu

Devletin zirvesi düğünde buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın oğlu Hakan'ın düğününe katıldı.

Kayseri Ticaret Odası'nın ödül töreninden sonra Cumhurbaşkanı Recep TayyipErdoğan, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın oğlunun düğün töreninin yapılacağı salona geçti. Başbakan Ahmet Davutoğlu da eşi Sare Davutoğlu ile birlikte hava yoluyla düğüne katılmak için Kayseri'ye geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu Vali Orhan Düzgün ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki karşıladı. Başbakan Davutoğlu da eşi ile birlikte düğün töreninin yapılacağı salona geçti.

Hakan ve Aslı çiftinin düğün törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu ile birlikte 13 bakan ve 150 eski ve yeni milletvekili ile çok sayıda davetli katıldı.

Hakan ve Aslı çiftinin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu yaptı. Çiftin nikahını Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıydı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elitaş çiftinden 5 çocuk istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.